Долю паліїв авто волинського бізнесмена вирішить суд. ВІДЕО

Долю паліїв авто волинського бізнесмена вирішить суд. ВІДЕО
Замовник та виконавці підпалу авто Сергія Ковальчука постануть перед судом.

Прокуратура області затвердила обвинувальний акт та направила до суду кримінальне провадження щодо підпалу автомобіля бізнесмена та одного із кандидатів у депутати на останніх виборах до Верховної Ради Сергія Ковальчука, ‒ повідомляють у прес-службі відомства.

Нагадаємо, авто Toyota Sequoi, на якому їздив Сергій Ковальчук, згоріло в ніч з 10 на 11 січня у дворі будинку на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, де він мешкає. Вогнем було пошкоджено бампер, капот, двигун та частково салон транспортного засобу. Камери спостереження зафіксували трьох чоловіків, які здійснили підпал.

Відомості про факт умисного пошкодження майна одразу було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Хід досудового розслідування, яке здійснювало Слідче управління УМВС України у Волинській області, перебував під контролем обласної прокуратури. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснювалося відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Волинської області.

У результаті проведених оперативно-розшукових та негласних слідчих дій було встановлено особи громадян, причетних до вчинення підпалу.

Зʼясувалося також, що підпал був здійснений трьома виконавцями на замовлення четвертої особи. Через одного із виконавців за вчинення підпалу замовник передав паліям винагороду обсягом три тисячі доларів. Проте скористатися цими грішми зловмисникам не вдалося. Наразі їхню долю вирішуватиме суд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
думаю чесним трудом бізнесмен не заробив джип так як і у верховній раді-стоять найдорощі авта.А може і заробив після покращення азірова. З одної сторони вірно поступають-це бойкот за гроші народу кровосісі шикують.І хизуються от я молодец а ви бидло бо я-бог.Не треба дражнити народ-урядовці закони роблять під себе рекламують укр.кит.рос.автопром-захищають свого товаровиробника не реальним розмитненням в такий спосіб при тім під стінами ВР не побачиш цих гробів-це називається демократія по українськи.Не одна людина не поспівчувала якби згоріла ВР з депутатами і їхніми авто.До речі хтось написав таку картину.Все може бути люди озвіріли на таку владу голодний ситого не зрозуміє.Під час Рад.Союзу жирувала верхівка але на людях вели скромно такої показухи не було.Ще прийде час що ті будинки-фортеці ще не раз горіти будуть-історія повторюється.
Відповісти
Останні новини
Долю паліїв авто волинського бізнесмена вирішить суд. ВІДЕО
26 квітень, 2013, 18:51