«Людський фактор – найбільший чинник катастрофи», – волинянка про обмілілий Світязь

«Людський фактор – найбільший чинник катастрофи», – волинянка про обмілілий Світязь
Волинське озеро Світязь надзвичайно обміліло.

Про це йдеться у дописі Олени Садовської у Facebook.

«Світязь... Наше велике озеро, озеро, яким не можна було натішитись... Візитівка не тільки Волині, а і України. Що з ним стало?! Хто винен? Природа? Ні!

Перед кожними виборами всі кричать про патріотизм і про вселенську зраду. Так от оці фото яскраво відображають той патріотизм!
Щороку тут відпочивають сотні тисяч людей. Хоч хтось подумав про те, що залишиться після нього? Максимум 10%. Решті людей - пофігу», – пише Олена.

Жінка зазначає, що вона виросла на цьому озері і пам'ятає часи, коли люди пили озерну воду.

«Що є сьогодні? Купа (вибачте) міського бидла! Кожен сидить з папіросом і з пляшкою або пластиковими стаканом. Або дітлахи з морозивом і з пончиками. А потім рештки того всього плавають у воді... Хочеться взяти тих всіх відпочиваючих і величезними граблями згребти геть звідти», – пише Олена

«Бездіяльність влади і недостатнє фінансування інфраструктури? Так. Але людський фактор – то найбільший чинник катастрофи», – резюмувала у постскриптумі волинянка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З відпочивальників деруть ціни, як на курортах вищого рівня, а сервіса-нуль. За ті гроші,що туристи залишають на Світязі, можна було б організувати і прибирання і очищення території. Їдуть туди тільки тому ,що на декілька днів на море не поїдеш( дорога займе багато часу),тому і їдуть туди.Олена Садовська,туристи є різні-це факт, але перше в кого питати про цей безлад, то в тих, хто з цього отримує прибутки( кафе,бари,приватні підприємці). І цей прибуток немаленький. Відпочинок сім'ї з трьох чоловік обходиться близько 1000 грн. на добу. Тож Ваша позиція однобока. PS. Вже кілька років до вас не їжджу через бруд, сервіс і ціни.
Відповісти
Останні новини
«Людський фактор – найбільший чинник катастрофи», – волинянка про обмілілий Світязь
09 липень, 2019, 11:35