На Волині збудують елеватор за 20 мільйонів. ФОТО

На Волині збудують елеватор за 20 мільйонів. ФОТО
Сучасний елеватор на старій виробничій базі в селі Звиняче Горохівського району будує ТзОВ «Волиньзернопродукт».

Про це стало відомо під час візиту на об’єкт голови Волинської ОДА Бориса Клімчука 26 квітня, ‒ пишуть Волинські новини.

Як зазначив губернатор Волині, директор ТзОВ «Волиньзернопродукт» Євген Дудка ‒ волинський інвестор, який зайнявся розвитком агробізнесу в області і в перспективі може допомагати з різними «проблемними» питаннями на Волині, як от із будівництвом садочка.

Як розповів головний інженер ТзОВ «Волиньзернопродукт» Олександр Попов, новий елеватор буде розрахований на 10 тисяч тонн пшениці.

«В цьому році встановимо сучасне устаткування американського виробництва з метою покращення якості зберігання, покращення енергоефективності і здешевлення тонни зберігання», ‒ зазначив фахівець.

Також він додав, що на реконструкцію витратять приблизно 20 мільйонів гривень власних коштів підприємства. Так, обладнання коштує понад 15 мільйонів гривень, а будівельні роботи – мінімум 5 мільйонів. Окрім того, зі слів Олександра Попова, підприємство планує збудувати сучасний млин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, АПК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Боже нашому агротелятку схрумкати олігархічного вовчика!
Відповісти
цікаво а елеватор на розі вулиць Івана Франка і Яровиці вже нікому не потрібно? Продали того елеватора і довели до ручки і крайніх не найшли
Відповісти

Волинь-зерно-продукт процвітає, але борги відає через пів-року, як інфляція з"їсть зароблені кошти нп%-50 тоді може і віддадуть. За чужу працю можна і маценатом бути.
Відповісти