У Януковича відмовилися помилувати Тимошенко

У Януковича відмовилися помилувати Тимошенко
Комісія при президентові у питаннях помилування не знайшла підстав для внесення пропозицій про застосування помилування до екс-премʼєра Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба президента, ‒ пише Українська правда.

Комісія розглянула клопотання про помилування Тимошенко на засіданні в суботу.

Під час розгляду питання Комісія визначилась, що оскільки розслідування кримінальних справ за обвинуваченням Тимошенко у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів поки не завершене і судом по справах не прийняті відповідні рішення, питання про її помилування є передчасними.

Комісією також взяті до уваги висновки Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», Національного університету ім. Т.Шевченка, Інституту законодавства Верховної Ради України, відповідно до яких до остаточного розгляду всіх кримінальних справ щодо Тимошенко та постановлення вироків суду, вирішення питання про помилування є передчасним.

«Отже, ураховуючи ступінь тяжкості вчиненого Тимошенко Ю.В. злочину, а також те, що вона відбула незначну частину призначеного судом строку покарання, обвинувачується та підозрюється у вчиненні інших правопорушень і рішення у кримінальних справах судом не прийняті, Комісія при Президентові України у питаннях помилування не знайшла підстав для внесення пропозицій про застосування помилування», ‒ йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 квітня, під час засідання сесії депутати Луцької міської ради прийняли звернення до Віктора Януковича з проханням видати указ про помилування ув’язненої Юлії Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай, красава!!!
Відповісти
Ніхто і не сумнівався, що так буде, вийде Юля - сяде Яник, а він цього не допустить, шкода жінку, але дасть Бог і вона таки вийде на волю і ще покаже всім, де раки зимують.
Відповісти
Проститутка не може бути ПРЕЗИДЕНТОМ!!!! А ПІДЕРАСТ ТАК І ТІЛЬКИ В УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
В тебе ЩО,є підстави називати ЮЛЮ прости...??? Хто ж тоді ти? НЕ БЕРИ ГРІХ НА ДУШУ!!! Подивися,ХТО входить в цю "КОМІСІЮ" і,взагалі,хто оточує Янека??? ОСЬ ДЕ ПРОСТИТУТКИ!!!
Відповісти