«Волинь» – «Металург»З ‒ 0:0

«Волинь» – «Металург»З ‒ 0:0
Луцька "Волинь" зіграла внічию з запорізьким "Металургом".

Матч 26 туру Прем'єр-ліги відбувся 27 квітня в Луцьку.

Нагадаємо, напередодні матчу команда залишилася без головного тренера Анатолій Демяненка. В клубі пояснили, що угоду з наставником розірвали через погані результати: після зимової перерви лучани набрали лише один бал в восьми поєдинках.

Тому до цього матчу "Волинь" готував тренер молодіжки Анатолій Пісковець (на фото). Зокрема, він кардинально змінив стартовий склад команди.

Так, в нападі замість дуету Савич-Суботич грали Рамон Лопес і Абайомі Овонікоко. На правому фланзі з'явився молодий Артем Щедрий, а в центрі півзахисту діяв Ярослав Кінаш.

В обороні все залишилося по старому, лише в центрі зіграв Ян Масло, підмінивши Валентина Ілієва.

Щодо перебігу поєдинку, то "Волинь" і "Металург" більше уваги приділяли боротьбі за м'яч в центрі поля, а гострі моменти з боку обох команди можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Варто зауважити, що гості були ближчими до перемоги. Так, на 75-ій хвилині арбітр матчу призначив пенальті у ворота "хрестоносців". Він вирішив, що капітан "Волині" зіграв у власному карному рукою.

Однак, гравцю "Металурга" не вдалося пробити воротаря Максима Старцева (на фото), який став справжнім героєм матчу, бо відбив удар з пенальті.



Ще один суперсейв він здійснив в першому таймі, перевівши м'яч на кутовий, після дальнього удару Сергія Рудики.

"Волинь" гостріше заграла в другому таймі. На 64-ій Душан Савич пробив по воротах "Металурга", але його удар впіймав голкіпер. Ще в одному моменті Кінаш не влучив у ворота.

На 90-ій Олексій Бабир втратив хорошу нагоду здобути перемогу для "Волині". Він бив з 18 метрів, але м'яч пролетів поруч з правою стійкою.

Тож, "Волинь" здобуває другий післязимовий пункт і продовжує залишатися біля зони вильоту.

Волинь - Металург З 0:0

Волинь: Старцев, Масло, Сімінін, Занев, Щедрий (Бікфалві, 46), Шиков, Приндета, Кінаш, Лопес (Бабир, 72), Пилипчук, Овонікоко (Савич, 46)

Металург З: Хрдлічка, Коротецький, Нестеров, Сахневич, Опанасенко, Матеус, Рудика, Штурко (Лазарович, 61), Йокич, Гавриш, Ібраїмі (Жуніор, 46; Слім, 90+1)

Попереджені: Лопес, Шиков, Кінаш - Рудика, Лазарович, Слім

На 77-й хвилині Рудика не реалізував пенальті (воротар)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
раньше они их как тузик в грелку а теперь ничья обижаете Волинь
Відповісти
Скалолося враження що гості більш контролювали мяч. І судя по повним трибунам то всі мабуть були на суботнику і забили на волинь. Так що догралися. Добре що говерла програла. Їм вже можна грати як небуть 9це про говерлу). нашим літом не акредитують і говерлу залишать. все зрозуміло як білий день і ще говерла нам буде винни круглу су му.
Відповісти
С такой игрой уровень Волыни - первая лига!!!!!!!!!!!!
Відповісти
С такой игрой под руководством этого ЖЕНСКОГО тренера Писковца ВОЛЫНЬ ждет первая лига!!!ВЕРНИТЕ НАМ КВАРЦЯНОГО!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Металург»З ‒ 0:0
27 квітень, 2013, 19:20