Справу проти крадія харчів з луцького дитсадка закрили, – батьки

Справу проти крадія харчів з луцького дитсадка закрили, – батьки
Батьки дітей з луцького дитсадка №31, що на вулиці Ветеранів, кажуть: правоохоронці закрили справу проти літнього чоловіка, який крав їжу з садочка.

А працівники закладу чинять моральний тиск на батьків, які його затримали, - йдеться в зверненні піклувальної ради ДНЗ №31, опублікованому в рубриці Свої новини на Волинських новинах.

Нагадаємо, впіймали чоловіка 26 квітня.

"Зараз на активних батьків проводиться шалений моральний тиск зі сторони працівників садочка, міліція позбулась речових доказів та закрила справу, ведеться шалена кампанія по дискредитації серед широких мас батьків, що не поінформовані по суті всього що відбувається в садочку…", - кажуть вони.

Також батьки оприлюднили текст звернення до лучан. Публікуємо його без змін:

ЗВЕРНЕННЯ

Ми не здамось, хай що не прийдеться пройти, але за дітей своїх, за відродження великої довіри до вихователів, нянечок, освітян загалом, ми готові витримати любий тиск.

Віримо, що наш приклад відкриє очі на проблему, сформує поштовх для активних батьків, зарядить їх енергією до дії, разом ми зможемо запропонувати правильний вихід зі складного становища освіти.

Ніхто з Нас (опікунської ради), не бажає гіршої долі для цієї літньої людини (носія), але, ми не мали права його відпустити, адже він не Сам туди прийшов, не він вкладав продукти у пакети, не він формував атмосферу вседозволеності у садочку, також і не він не дає на садочок з бюджету жодної копійки (на проблеми та розвиток), не він встановлював злиденні зарплати для освітян, не він не дає можливості освітянам вчасно іти на достойну та пристойну пенсію… Але, чому крайніми тут повинні ставати ДІТИ!

Ми з Вами, батьки, хіба не ми відводимо дітей що ранку у садок і одразу тікаємо, хіба не ми в кращому випадку ходимо на батьківські збори, а то так би нічого взагалі і не знали б, чим хоч малим живе садок, хіба не ми, що разу, як тільки знову на щось потрібно здавати гроші, в кращому випадку відчуваємо внутрішнє подразнення, а то можемо ще й закотити скандал, або впадаємо у образ, розвертаємось і взагалі нічого не платимо, хіба не ми при цьому самі вже давно ким тільки не охрестили цих освітян – хіба це все не про нас. Ми, піклувальна рада ДНЗ 31, такі самі, але ми пробуємо змінитись самі, і тільки після цього – чесно, постійно обговорюючи усі проблеми з працівниками садочку, як тільки в наших силах, допомагаючи їм – просимо, а тепер і вимагаємо адекватних змін і у працівників та адміністрації. Розуміючи, що все це накопичувалось десятиліттями, сформувалась система , завуальована на зовні, та прогнила із нутрі – ми чітко усвідомлюємо, що люба зміна системи в нашому суспільстві проходить тільки через ломку, і потрібні значні зусилля, щоб дістатись до нових форм цієї системи, а тому в нас одних може не вийти, ми просто батьки, може щось надломитись, просто не вистачить сил для боротьби, не з освітянами, а з тими пороками які нажаль сплелись у цю систему, яка роз’їдає усе те що ми розуміємо під поняттям такої Освіти – яка потрібна Нашим дітям!

Батьки, ті хто вірить у тих хто виховує, навчає, зрощує Ваших дітей – поверніться лицем до вихователів, вчителів: хоч раз запитайте не те «Як ваша дитина», а які є проблеми, чи є щось, хоч саме не значне, але те, чим ви зможете допомогти, цікавтесь життям, подіями, відношенням, підтримуйте хоч словом - коли важко, підставте плече - коли горе, хваліть - коли получається, … А тоді вже запитуйте, якщо не так, попереджуйте, якщо не реагують, вживайте заходів, якщо зловживають – і це чесно, відповідально, професійно та морально.

Віримо, що разом у нас все вийде саме так, як потрібно Дітям.

З повагою до всіх батьків та освітян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнати в шию завідуючу та весь склад кухні по статті.
молоді прийдуть, якраз закінчують вузи
Відповісти
К сожалению, при этой власти ничего не измениш.Кому служат мвд,сбу,суды,прокуратура?Одному человеку, пахлу меживорскому!Менять нужно власть!А за кого голосовали лучане? Больше 40% за палицю-выручалыцю,этот тушкан давно продался рыгам.Так что жрите "покращення"!
Відповісти
розігнати весь колектив садочка, набрати нових працівників. вкрав - в тюрму
Відповісти
мама:"покарати - невинних,нагородити - непричетних!" Хіба це по закону?
Відповісти
завідувачка буде переживати за свою задніцу. Цікаво чи вона не бере грошей за вступ у садочок? хай присяхнеться на детекторі. Цікаво було подивитися на це. Бо що з того діта візьмеш.
Відповісти
Що значить *закрили справу*? Захотіли - відкрили, захотіли - закрили? В прокуратурі відкриють.
Відповісти
Останні новини
Справу проти крадія харчів з луцького дитсадка закрили, – батьки
28 квітень, 2013, 12:35