З луцького масиву 14 днів відкачували воду

З луцького масиву 14 днів відкачували воду
Працівники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 14 днів відкачували воду з Малоомелянівській масиву в Луцьку.

Усі дії вони узгоджували з виконкомом міської ради, - повідомили в службі на запит депутата облради Володимира Навроцького.

Нагадаємо, 10 квітня депутат повідомив, що лучани скаржилися на припинення рятувальникам відкачування води.

У ДСНС пишуть, що працювали на масиві з 1 квітня аж до 8-го.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ЗАТОПЛЮВАЛО МАЛООМЕЛЯНІВСЬКИЙ МАСИВ

"З 8 квітня інтенсивність потоків води суттєво зменшилась, створені приямки тривалий термін водою не заповнювались, пожежна техніка простоювала. Тому за спільним рішенням знов таки Луцького міськвиконкому та управління ДСНС України в області, роботи були призупинені, а техніку було відправлено на технічне обслуговування", - стверджують у відомстві.

Вдруге повернулися на цю ділянку рятувальники 10 квітня: працювали цілий день.

"З 12 квітня в зв'язку з ускладненням погодних умов, що супроводжувалось сильними опадами у вигляді дощу, збільшенням активності місцевого населення щодо самостійного викачування води з підвальних приміщень на передодні вихідних, інтенсивність водотоків значно зросла, рівень води на садибах стрімко піднімався. Тому було прийнято рішення та знову відновлено відкачування води. Роботи тривали у цілодобовому режимі з 12 по 16 квітня до моменту відсутності потреби у продовжені робіт. Напругу серед населення було знято, нарікань на бездіяльність органів місцевої влади та управління ДСНС та не було", - кажуть в теруправлінні ДСНС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З луцького масиву 14 днів відкачували воду
29 квітень, 2013, 08:40