Тимощук: робота тренера мені близька. ВІДЕО

Тимощук: робота тренера мені близька. ВІДЕО
Український півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук ще сподівається продовжити контракт з німецьким клубом, хоча підсвідомо готовий залишити команду.

"Я думаю, що у мене ще буде розмова з "Баварією". Приходить новий тренер, тому будемо розмовляти, і зі спортивним директором теж. Я хочу ще пограти на високому рівні два-три роки", - розповів футболіст в програмі ПроФутбол.

А якщо і залишати Баварію, то тільки заради клубу, в якому гратиме, а не дограватиме.

"Я не бачу сенсу йти в команду, яка на передостанньому місці і не має завдань. Може, так комусь і легше, коли немає завдань - виграв чи програв і пішов додому", - відзначив він.



Називати клуби, які вже зараз зацікавлені в його послугах, капітан збірної України відмовляється, але каже, що їх чотири.

"Що буду робити після завершення кар'єри? Я думаю, що роботи спортивного директора або робота тренером мені близька", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну можна посидіти і на лаві запасних у "Баварії" років 2-3 і поотримувати більше 1 млн дол? Щось ніхто не хоче у рідному клубі закінчити карєру, тобто у ФК "Волині"?!? Мабуть мало плотять. А де ж тоді патріотизм.
Відповісти
Останні новини
Тимощук: робота тренера мені близька. ВІДЕО
29 квітень, 2013, 09:22