Холодильники та морозильні камери «Атлант»: основні переваги та недоліки*

Холодильники та морозильні камери «Атлант»: основні переваги та недоліки*
Холодильне обладнання для використання у побуті та на професійних кухнях торгової марки «Атлант» давно завоювало репутацію якісного, надійного та довговічного обладнання. Це не дивно, адже виробник за роки свого існування досконало вивчив та покращив функціонал власного продукту. Мінський Завод Холодильників (МЗХ) випустив свій перший продукт ще у далекому 1969 році, і того часу на теренах колишнього союзу холодильне обладнання цього виробника користується неабияким авторитетом. Купити холодильник «Атлант» в Україні сьогодні можна через офіційного дистриб’ютора та мережу точкою продажів. А у ця невелика стаття допоможе зробити остаточний вибір, враховуючи всі сильні сторони та недоліки агрегатів цієї торгової марки.

Недоліки

Головним недоліком холодильників «Атлант» можна вважати їх дизайнерські особливості. Так, на ринку представлені справді привабливіші продукти з тим самим функціоналом, але при цьому їх вартість може значно перевищувати вартість тотожного за функціоналом «Атланта». Це, наприклад, стосується відсутності обтічних країв холодильника, відсутності кольорової гами у представлених моделей, наявності додаткових аксесуарів, котрі можна докупити для зручності, тощо.

Окрім того варто зазначити про відсутність функції No Frost. Справді, коли немає No Frost, доведеться частіше мити холодильник, але для багатьох господарок це буде неважливим і якраз позитивним моментом.

Переваги

• Абсолютна механіка у керуванні. Господарка зможе самостійно налаштовувати режим роботи обладнання саме так, як це необхідно в той чи інший момент, в залежності від продуктів, що зберігаються у холодильній камері. Завдяки двом регуляторам холодильник не лякається ніяких перепадів струму, а отже, не зіпсується і буде дуже довго служити як новий.

• Якісна електроніка, котра відповідає за роботу компресора, працює на повному автоматичному режимі. Перепади температур обладнанню зовсім не пошкодять, оскільки агрегат миттєво прилаштовується до перегріву.

• Мінімальний рівень шуму в роботі, який забезпечує компресор данської технології (якість визнана у всьому світі).

• Мінімальне споживання електроресурсу та навіть більше – евкомія енергії до 70% у порівнянні з моделями конкурентів.

• Автоматичне розморожування забезпечене завдяки автоматичному кругообігу води.

• Система Fresh, на відміну від No Frost не висушує продукти, зберігаючи їх поживними та корисними для споживання.

• Можливість пере навісити дверцята холодильника, а отже, адаптувати його в інтер’єр найменшої та найнезручнішої кухні.

• Доступніша ціна та гарантія виробника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.