Україна продовжила заборону на деяку російську продукцію

Україна продовжила заборону на деяку російську продукцію
Україна відмовилася від окремих російських товарів ще на рік.

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови про заборону на ввезення російських товарів в Україну, продовживши його дію до 31 грудня 2020 року. Відповідний документ від 5 липня опублікований на сайті КМУ, - повідомляє Укрінформ.

«Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1147 “Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації” (Офіційний вісник України, 2016 р., № 3, ст. 180, № 55, ст. 1918; 2019 р., № 2, ст. 45, № 32, ст. 1155) — із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2019 р. № 535, зміни, що додаються», — йдеться в документі.

Як відомо, 15 травня Україна ввела ембарго на російський цемент та фанеру, що є заходом у відповідь на дії з боку Російської Федерації щодо закриття товарам походженням з території України доступу на російський ринок.

Відтепер до ввезення на територію України заборонені: портландцемент, глиноземний цемент, цемент шлаковий, сульфатостійкий цемент і подібні гідравлічні цементи, забарвлені або незабарвлені, готові або у вигляді клінкерів, а також фанера клеєна, панелі фанеровані та аналогічні матеріали з шаруватої деревини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.