«Наш Край» навчає підприємців вести бізнес ефективно. ФОТО*

«Наш Край» навчає підприємців вести бізнес ефективно. ФОТО*
В Білорусі відбулося навчання для майже сотні підприємців, ініційоване українською національною мережею супермаркетів «Наш Край».

Відомо, що в економіці розвинутих країн світу малий та середній бізнес займає провідне місце. Згідно зі статистичними даними, зараз понад 20 млн. підприємств малого і середнього бізнесу діють на території Європейського Союзу, частка яких у загальній доданій вартості становить близько 50%.

Яскравий приклад розвитку малого підприємництва та його результатів демонструє сьогодні Італія, політику якої називають «економікою малого бізнесу». Тут діє близько 3,5 млн. малих та підприємств, де працюють четверо з п’яти найманих працівників.

Натомість в Україні, ситуація з розвитком малого підприємництва дещо інша. Малому та середньому бізнесу неймовірно важко вижити і продовжувати працювати в умовах сучасної тотальної глобалізації, та інших негативних чинників - неврегульованого законодавства, недосконалості дозвільної системи, байдужості з боку влади.

Єдиним виходом у такій ситуації є практичне навчання підприємців ефективному веденню бізнесу. У сегменті роздрібної торгівлі національна мережа супермаркетів «Наш Край», яка уже більше 10 років співпрацює з підприємцями на умовах франчайзингу на реальних прикладах показує партнерам та навчає їх як вижити і протистояти глобалізаційним викликам.

Днями одне з таких навчань для майже 100 своїх франчайзі, представників малого підприємництва, ініційоване керівництвом мережі супермаркетів «Наш Край» відбулось в Білорусі.

Демонструючи результати діяльності мережі, фахівці «Наш Край» довели, що вижити і стати конкурентоспроможним можна лише застосовуючи новітні методи ведення бізнесу, впроваджуючи інноваційні підходи в технологічний процес, використовуючи позитивний досвід, перевірений на практиці.

Загалом під час дводенного навчання присутні заслухали понад 15 спікерів-практиків, які інформували, аналізували, давали практичні поради та консультації як уникнути помилок, на що звернути увагу насамперед під час відкриття власної справи.

У свою чергу, франчайзі мережі також мали чим поділитись. Зокрема, уже набутим практичним досвідом ведення бізнесу, озвучили існуючі проблеми, спільно шукали шляхи їх вирішення, ділилися позитивними тенденціями на ринку роздрібній торгівлі.

До речі, з реальним прикладом введення новітнього сучасного підходу до організації роботи торгового закладу учасники зустрічі мали можливість ознайомитися безпосередньо перед початком навчань.

В одному з луцьких ТЗ «Наш Край» вперше в мережі запрацював новий відділ швидкого перекусу, де бажаючі зможуть оперативно, смачно і поживно поїсти, посмакувати солодким десертом, випити кави чи охолоджений напій. У планах - запровадити такий проект у всій у мережі вже в найближчому майбутньому.

Не обійшлось навчання і без приємних моментів. Одним з таких стало підбиття підсумків та оголошення переможця конкурсу «Лідер з відкриття нових ТЗ». Відтак, ним став Ігор Кушнір, який у протягом року відкрив вісім нових торгових закладів «Наш Край» на умовах франчайзингу.

Генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» Ірина Берлач зазначила: «Наш Край», будучи одним з лідерів серед гравців на ринку рітейлу, практично єдина мережа, яка ділиться унікальним досвідом з представниками підприємництва, показуючи приклади з досвіду та навчаючи їх правильному ефективному веденню бізнесу. Ми даємо не лише теоретичні знання, а й практичні навички, забезпечуємо можливість обмінятися досвідом, що в сьогоднішніх ринкових умовах є найважливішим для подальшого розвитку та підвищення конкурентноспроможності».



Крім інтенсивного графіку навчання, учасники зустрічі мали можливість ще й гарно відпочити, відвідавши легендарний національний парк «Біловезька пуща», стати гостями в резиденції Діда Мороза, побувати Брестській фортеці, оглянути визначні пам’ятки Бреста.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Наш Край
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Наш Край» навчає підприємців вести бізнес ефективно...
Мережа без 5-ти хвилин банкрут яка вина всім і кожному, ще когось НАВЧАЄ
Я ПОД СОТОЛОМ :) ДАВАЙТЕ ЩЕ :)
Спочатку наведіть елементарний порядок на своїх супермаркетах (якщо так можна назвати ці смердючі смітники)
КЛОУНИ !
Відповісти
Цікаво, чому у них міняються так швидко продавжщиці. І чому вони салати роблять із старої ковбачи і овочів. Цьому макбуть вчили там. Фуфл.
Відповісти
Гіршої мережі в Луцьку не має.
Можливо "Наш Край" сам би в когось повчився як працювати.
Відповісти
Самі й винні.
Поки ви будете до них ходити, вони вас будуть дуритм і труїти.
Йдіть на ринок. Виберіть – свіже, натуральне.
Відповісти
Даремно про «Наш Край» пишуть погано. В моєму будинку відкрився нещодавно, невеликий магазин, і зовні, і всередині гарно, охайно і затишно. Продавчині привітні, порадять випічку, яка свіженька сьогодні, підкажуть й про інші продукти. А хіба краще «базарні бабки», які з землі продають молоко чи сметану, м’ясо?
Відповісти
А мені подобаєть Наш Край на Шевченка. Там багато такого, що не знайдеш ні на ринку, ні в інших закладах. Ще ну дуже смачна випічка, в післяробочий час там завжди багато народу
Відповісти

Вафель, незнаю де ти вчився, але читати твої пости огидно, хоч помилки вичитуй.
А на рахунок Нашого Краю, то майже щодня ходжу в цей супермаркет на Соборності біля Гостинця,завжди там свіжа і випічка, і свіже м'ясо та овочі-фрукти, а ще кожної суботи та неділі у них акція "вітамінні вихідні" на овочі-фрукти, і взагалі багато різних акцій.
Відповісти
Насправді супермаркет абсолютно не є гіршим ніж всі,які є в нашому місті. І акції на постійній основі, і ціни адекватні. А якщо є здорова конкуренція- то це нормально. Кожен має право вибору де здійснювати покупки і де йому комфортніше. А поливати брудом- це справа невпевнених в собі людей.
Відповісти
Останні новини
«Наш Край» навчає підприємців вести бізнес ефективно. ФОТО*
29 квітень, 2013, 14:34