Елітна кухня: правила оформлення та дизайну*

Елітна кухня: правила оформлення та дизайну*
Кухня – це приміщення у квартирі чи будинку, котре використовується його мешканцями найчастіше. Краще планувати вигляд кухні ще до початку ремонту. Деталі планування, різновиди матеріалів, які будуть використовуватись у дизайні, а також підбір гаджетів та кухонної техніки - про все це потрібно мати хоча б мінімальне уявлення ще до початку ремонтних робіт. Щоб св. Результаті створити справді унікальний елітний дизайн, котрий до речі не обов’язково буде дорожчим по вартості аніж звичне оформлення кухонь у стандартних квартирах, краще звернутись до професіоналів. Наприклад, всі рішення команди YellowIn – унікальні та неповторні, бо створюються індивідуально для кожного нового проекту.

Що потрібно продумати під час планування приміщення

Займаючись переплануванням, слід зважити на такі моменти:

• Організація максимальної функціональності у просторі. Кухня повинна бути перш за все зручна для щоденної праці.

• Розміщення техніки (плита, мікрохвильова, духова шафа, холодильник та морозильна камера, комбайни, мийка, інша кухонна техніка, а також тумби та ящики для зберігання кухонного приладдя).

• Обідня зона. Потрібно одразу зважити на кількість людей, які будуть одночасно збиратись за столом.

Щоб кухня виглядала справді як елітна, потрібно передбачити всі деталі. Існує таке поняття як «робочий трикутник». Це простір між холодильником, плитою та раковиною. В цій зоні людині не повинно нічого заважати. Тоді процес приготування їжі приноситиме задоволення.

Як обирати матеріали

Важливими будуть всі дрібниці, навіть незначні. Акцент безумовно робиться на функціональності, однак елітні кухні відрізняються від бюджетних варіантів максимальним комфортом та наявністю додаткових можливостей. Наприклад, додаткова під світка з автоматичним вмиканням, дизайн не лише зовні, але й всередині меблів, вмонтовані вентиляційні системи. Матеріали обираються в першу чергу не по дизайну та ціні, а по їх якості. Використовуються і натуральні матеріали, і високотехнологічні синтетичні.

Вибір побутової техніки

Побутову техніку краще купувати після створення проекту дизайну, адже їх зовнішній вигляд також створює акценти у інтер’єрі. Щоб кухня виглядала елітною, на техніці зекономити не вийде. Дорогі гаджети мають красивий і лаконічний екстер’єр, але найголовніше – техніка буде працювати довго та якісно. Дороге обладнання багатофункціональне, має гарантію виробника, адаптоване для простої роботи. Маючи на руках проект дизайну вашої кухні, можна підібрати всю техніку у відповідності до нього, щоб все виглядало гармонійно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кухня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.