iPay.ua – миттєвий та повністю безпечний спосіб грошових онлайн-переказів*

iPay.ua – миттєвий та повністю безпечний спосіб грошових онлайн-переказів*
Інколи є необхідність терміново переказати кошти на карту котрогось із банків України, але можливості зробити переказ у відділенні банку відсутня. В такому разі на допомогу приходить зручний та безпечний сервіс онлайн-платежів iPay.ua. Про цей сервіс знає дуже багато людей. Дехто користується ним на постійній основі, оскільки це зручно, надійно, швидко та вигідно. Інші люди ймовірно скористались можливостями iPay.ua випадково, наприклад, для термінової оплати послуг телекомунікаційного зв’язку у неробочий час, тощо. Щоб більш детально дізнатись про всі можливості сервісу, можна пройти за посиланням https://www.ipay.ua/ua/p2p. А в цьому матеріалі ми коротко повідомимо про головні можливості та вигоди платформи.

Що таке iPay.ua

За результатами щорічного конкурсу серед суб’єктів електронної комерції iPay.ua у 2018 році посів заслужене та почесне місце лідера. Фахівці визнали сервіс максимально надійним, доступним, зручним та вигідним для клієнтів. Нагорода та премія PaySpace Magazine Awards 2018 компанії була присуджена у номінації "Кращий сервіс онлайн-платежів" в рамках відомого щорічного конкурсу онлайн-видання PaySpace Magazine. Оцінюючи всебічні критерії, фахівці визначили сервіс iPay.ua переможцем за наступними критеріями:

• Найвигідніші тарифні ставки за здійснення онлайн-переказів;

• Всебічні можливості переказів за карти на карту чи на з рахунку на рахунок будь-якого українського банку.

• Клієнтами сервісу на момент 2018 року були понад 500 крупних компанії України, за послуги котрих споживачі можуть сплачувати через онлайн-систему платежів у будь-який момент доби робочого чи вихідного дня, а також всі найбільші вітчизняні банки.

• Щоденно десятки тисяч користувачів здійснюють онлайн-перекази коштів за ті чи інші послуги компаніям чи перекази з карти одного банку на карту іншого банку через просту та інтуїтивно зрозумілу форму платформи iPay.ua.

• Сервіс iPay.ua гарантує безпеку своїм користувачам та безкомпромісно дотримується власних обіцянок в цьому аспекті.

Надійність сервісу доведено неодноразово. Також надійність та якість фінансових операцій через платформу iPay.ua засвідчена міжнародним сертифікатом відповідності світовим стандартам безпеки PCI DSS, авторами розробки котрого стали експерти компаній-флагманів цієї галузі Visa та MasterCard.

Як здійснювати платежі через платформу iPay.ua

Щоб провести обов’язків платіж, котрий немає можливості відкласти, достатньо перейти на сайт сервісу та скористатись простою інструкцією, щоб ввести потрібні дані:

• номер власної банківської карти із 16 цифр);

• номер мобільного телефону (краще той, що фінансово прив’язаний до карти);

• вказати суму грошового переказу;

• у відповідне поле ввести номер карти куди потрібно переказати вказану суму переказу (16 цифр)

• якщо є можливість та бажання, можна також вказати контактні дані особи, кому перераховуються кошти. У цьому випадку сервіс iPay.ua повідомить отримувача про зарахування коштів на його карту.

Переказ здійснюється буквально протягом кількох хвилин. Фактично сервіс iPay.ua працює миттєво.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
iPay.ua – миттєвий та повністю безпечний спосіб грошових онлайн-переказів*
17 липень, 2018, 17:42