На «Ягодині» працює група європейських радників

На «Ягодині» працює група європейських радників
У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» працює група європейських радників високого рівня. Мета візиту – ознайомлення з роботою, технічним та технологічним оснащенням, рівнями синхронності процедур прикордонного та митного контролів, взаємодії з суміжною стороною.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Детальні відповіді на такі питання необхідні у рамках опрацювання проекту Стратегії інтегрованого управління кордонами України, у якій митний пост "Ягодин" має вагоме значення як один із найпотужніших коридорів вантажного автомобільного сполучення з Європою.

Щодо практичних пропозицій Волинської митниці ДФС, презентували Інтелектуальну систему керування рухом автомобілів в МАПП «Ягодин». Вона покликана оптимізувати роботу пункту пропуску, аби позбутися морально застарілих технологічних рішень, що ґрунтуються на ручному режимі внесення інформації та її паперових носіях.

Автоматизація і максимальне уникнення людського фактору в процесах переміщення автомобілів та товарів через пункт пропуску, який буде керуватися електронною системою шлагбаумів з підсистемами відеоконтролю та зчитування номерних знаків і документів, забезпечить ритмічність роботи в зоні прикордонно-митного контролю.
Зауважимо, що ініціатива проекту «Інтелектуальна система керування рухом автомобілів в МАПП «Ягодин» належить екс-начальнику Волинської митниці ДФС Віктору Кривіцькому.

Також посадові особи Волинської митниці та Луцького прикордонного загону надали іноземним експертам іншу інформацію, яка їх цікавила.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Ягодині» працює група європейських радників
18 липень, 2019, 17:41