Кварцяний каже, що з його призначенням тренером «Волині» поки розбираються

Кварцяний каже, що з його призначенням тренером «Волині» поки розбираються
Футбольний тренер Віталій Кварцяний поки не готовий говорити про своє повернення у ФК «Волинь», хоч і не заперечує свого бажання працювати у рідному клубі.

Як зазначив Кварцяний у коментарі для ВолиньPost’у 29 квітня, він ще не знає, коли зможе відверто говорити із журналістами на цю тему.

«Це питання дуже тонке. Люди розбираються зараз», – сказав колишній тренер «Волині», говорячи про те, чи пропонували йому знову працювати у клубі.

«Волинь 52 роки існує. Як би погано не було, вона буде існувати. По любому. Я за це боровся майже 22 роки. І ніколи клуб не вмирав. І в подальшому, я думаю, теж чи я, чи інші люди будуть робить так, щоб футбольний клуб був для людей, для міста, для області», – висловився він.

Якщо команда вилетить у Першу лігу, що їй зараз загрожує, то це не означатиме, що команда занепаде, переконаний Віталій Кварцяний.

«Перша ліга – це не найстрашніше. Ми були в першій лізі 4-5 років. Потім знову змінилася ситуація, і команда вийшла у Прем’єр-лігу… Але я думаю вболівальникам не хотілося б цього, хто б у клубі не працював. Бо вища ліга – це престиж не тільки для команди, а й для міста і області. Це соціальна оцінка міста. Футбол додає місту іміджу», – переконаний одіозний футбольний тренер.

Також Віталій Кварцяний розповів, що після свого звільнення жодного разу не відвідував матчів «Волині», а лише споглядав їх по телевізору.

«Все дивився по телебаченню. Я б людям заважав дивитися або вони мені», – сказав він.

Нагадаємо, українські ЗМІ повідомляють, що Віталій Кварцяний змінить Анатолія Демяненка на посаді головного тренера луцької «Волині».

До слова, Віталій Кварцяний близько 20 років віддав «Волині». Деякий час він поєднував функції головного тренера та віце-президента клубу. В кінці 2011-го його звільнили. Після цього він без особливих успіхів попрацював у «Кривбасі» з Кривого Рогу і запорізькому «Металурзі».

Анатолій Демяненко розірвав контракт з ФК «Волинь» 26 квітня. У клубі пояснили, що не хотіли продовжити співпрацю з тренером через погані результати команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварц "намикнув" на першу лігу... Напевне з баблом і впрям туго...
Відповісти
А що тут натякати, немає каси - Привіт перша ліга
олє-олє-олє
Відповісти
Останні новини
Кварцяний каже, що з його призначенням тренером «Волині» поки розбираються
29 квітень, 2013, 17:37