Скандальний кіоск біля луцької школи демонтують

Скандальний кіоск біля луцької школи демонтують
Розпочали демонтаж частини горезвісного кіоску, що на вулиці Кравчука біля гімназії №21.

Розбирати конструкцію почали сьогодні, 29 квітня, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Нагадаємо, понад десять років тому підприємець отримав дозвіл на встановлення літнього кафе, щоправда ‒ за метр до території навчального закладу. Але з часом прихопив ще сто квадратних метрів паркової зони, розмістивши там літній майданчик.

Саме це і викликало обурення депутатів Луцької міської ради, які на одній з сесій окреслили межі парків і скверів нашого міста.

До слова, підприємець не надав перевіряючим від міської ради жодних дозвільних документів, але оскаржує рішення місцевої влади у суді. Втім, не заперечує, що таки захопив частину території парку ‒ аж до тротуару.

Отож, відповідні служби і розпочали демонтаж: спочатку паркану, яким підприємець обгородив свій кіоск, а після ухвали суду, який за логікою має унеможливити діяльність кіоску біля навчального закладу, ‒ і самого літнього кафе.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук каже, що раніше то була просто палатка, у якій торгували пивом, зараз тут пивом не торгують, але вона жодним чином не відповідає архітектурним умовам, тому найближчим часом теж буде знесена.

Нагадаємо, у Луцьку ніяк не могли розібратися з малою архітектурною формою – пивним павільйоном, який встановлений фактично перед самісіньким входом у школу. Дирекція гімназії конфліктувала з власником кіоску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВІЗІВАЛИ?
Відповісти
Розслабся!
Відповісти
КРАЩЕ ПІЗНО – НІЖ НІКОЛИ!
Але насторожує інше. Поряд розпочате масштабне будівництво.
І швидше за все, знесення пивного генделика (повалити якого ніхто не міг десять років за які ціле покоління дітей пройшло) справа рук нового забудовника.
Відповісти
цікаво, що ніякої інформації про будівництво, як того вимагає форма, немає!
Відповісти
Останні новини
Скандальний кіоск біля луцької школи демонтують
29 квітень, 2013, 18:11