Назвали «прогульників» Луцької міськради

Назвали «прогульників» Луцької міськради
Найбільшими «прогульниками» сесій Луцької міської ради виявилися депутати Олена Голєва (на фото) та Віталій Кварцяний.

Про це свідчить рейтинг відвідуваності депутатами сесій Луцької міської ради за перший рік роботи, який склали експерти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

У Голєвої, яка обрана від Європейської партії України, – 20 пропущених пленарних засідань, а у Кварцяного, що обирався від «Фронту Змін», але наразі позафракційний, – 18 пропущених засідань.

Перша депутат більшість засідань ради пропустила через декретну відпустку, другий обранець займався своїм основним фахом – тренував гравців футбольного клубу «Волинь», кажуть експерти.

Декретна відпустка завадила активній роботі ще одного депутата – Ірини Комлик, яка обрана за списком Партії регіонів. Вона пропустила 16 пленарних засідань ради.

Ці ж троє депутатів у підсумку пропустили й найбільшу кількість сесій ради.

Наступний у списку – колишній депутат міськради Олег Дмитрук із партії «Фронт Змін», який вже склав свої повноваження. Він пропустив 13 засідань ради.

На вершині списку «прогульників» із 10 пропусками – керівники фракцій ВО «Батьківщина» та Партії регіонів Юрій Корольчук та Іван Смоленг.

Серед 50-ти міських обранців залишилось ще 6 таких, що жодного разу не пропустили пленарні засідання ради.

Це члени фракції ВО «Батьківщина» секретар ради Григорій Пустовіт та депутат Василь Гриб, члени фракції ВО «Свобода» Олександр Боруцький і Юрій Вега, депутат від фракцій Європейської партії України Анатолій Бірюков та член фракції «Сильна Україна» Євгеній Ткачук.

По одному пропуску пленарних засідань за рік мають 9 депутатів. Це 4 члени фракції ВО «Батьківщина» Тарас Бас, Сергій Волик, Андрій Осіпов та Аскольд Пекарський, депутати фракції ВО «Свобода» Руслан Ніколайчук та Микола Яручик, депутати, обрані за списком партії «За Україну!», Богдан Шиба та Павло Данильчук, один представник фракції «Фронт змін» Микола Дендіберін.

Автори рейтингу вказують, що рейтинг складено на основі інформації про реєстрацію депутатів на пленарних засіданнях сесій ради, що була отримана від Відділу секретаріату міської ради у відповідь на інформаційний запит.

Довідка

За перший рік повноважень ради, у період з 12 листопада 2010-го по 27 жовтня 2011 року, відбулось 30 пленарних засідань 15 сесій Луцької міської ради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим же зайнята ця чоловікоподібна за характером женщина - Голєва? Маючи наймитів, служанок, витрушувачів килимів, перукарів, кухарів, мийників туалету, модельєрів?..
Відповісти
Останні новини
Назвали «прогульників» Луцької міськради
25 листопад, 2011, 12:31
Лис написав новий роман
25 листопад, 2011, 11:38