Поки уряд торгується за газ, «Нафтогаз» п'є Hennessy з ікрою

Поки уряд торгується за газ, «Нафтогаз» п'є Hennessy з ікрою
«Нафтогаз» через тендер замовив їжі, ресторанного обслуговування та обслуговування адмінбудівлі на загальну суму 13,3 мільйона гривень, повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Як інформує ТСН, ресторанне харчування коштуватиме 1,49 мільйона гривень.

Передбачено обіди та VIP-обіди, фуршети та VIP-фуршети на десять персон по кілька разів на місяць.

Шість разів на місяць передбачені кава-брейки: чай, кава, трохи печива, цукерок, мінералки та лимону.

П'ять разів на місяць фуршет: бутерброди з червоною ікрою, баликом, салом, рибою, пиріжки, риба в клярі, крученики з грибами та чорносливом, пиріжки з яйцями та грибами, шашлик з курятини та лосося, овочеве, м'ясне, рибне та фруктове (виноград, яблуко, груша, ківі) асорті. До цього - горілка «Неміров преміям», коньяк «Алекс голд», білий «Шардоне» та червоний «Мерло».

Три рази на місяць - VIP-фуршети.

До попереднього меню додано канапе, шашлик з креветок, мідії запечені з сиром, кільця кальмарів, рибні палички з лосося, корзинки з печінки тріски, деруни з ікрою, млинці з грибами, ананаси. Алкоголь: горілка «Гетьман», коньяк «Hennesy VSOP».

Обіди - п'ять разів на місяць. На вибір борщ або грибна юшка, буженина, котлети з індички або відварний лосось. На гарнір картопля фрі чи рис. З салатів або нарізка зі свіжих овочів, або «Козирний» (пекінська капуста, помідори, балик, сир, майонез). До цього - фрукти та хліб. До хлібу – нічого.

Двічі на місяць будуть VIP-обіди.

Це знову згадані вина та «Гетьман» з «Hennessy VSOP». Меню відрізняється наявністю юшки з стерляді, відварного язика, тушкованих овочів, картоплі по-селянськи, смаженої осетрини, телячого стейку, домашньої ковбаси та сала і знову ж таки різного асорті.

Прибирання офісів на вул. Хмельницкого, 6 та по вул. Гонти, 3-а, прилеглих територій, постачання питної води, забезпечення роботи ксероксів, тощо коштуватиме 11,81 мільйона гривень.

Як відомо, «Нафтогаз» є збитковою державною компанією, якій щомісяця не вистачає коштів на розрахунки за російський газ.

За оцінкою президента Віктора Януковича, щомісяця збиток НАКу складає 500 мільйонів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поки уряд торгується за газ, «Нафтогаз» п'є Hennessy з ікрою
27 січень, 2012, 16:10