Відомо, на якому етапі ремонтні роботи волинських доріг. ФОТО

Відомо, на якому етапі ремонтні роботи волинських доріг. ФОТО
Тривають роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття на автошляхах державного значення, що проходять територією Волинської області.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Зокрема, на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин підрядним підприємством ТзОВ "ТРАНС ЛАЙН ГРУП" виконуються роботи з заливки деформаційних швів дорожнього покриття.

На ділянці км 99 – км 110 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється фрезерування нерівностей проїзної частини. Такі ж роботи, а також розробку пучин, підрядне підприємство ДП "Волинський облавтодор" виконує на автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на відрізку від км 165 до км 168.

Окрім того, на дорогах державного значення Волині продовжують роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття (ямковий ремонт).

Дорожники виконують й інші роботи з експлуатаційного утримання автошляхів - обкошування узбіч, фарбування сигнальних стовпчиків, заміна дорожніх знаків тощо.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає бути максимально уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт!



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.