Повідомили, що найчастіше незаконно перевозять через лінію зіткнення

Повідомили, що найчастіше незаконно перевозять через лінію зіткнення
Державна фіскальна служба України назвала товари, які найчастіше перевозяться через лінію зіткнення до та з тимчасово окупованих територій, станом на 11 липня 2019 року. Про це повідомила прес-служба ДФСУ у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Серед товарних груп що найчастіше перевозяться через лінію зіткнення, найбільшу частку займають: з тимчасово окупованих територій (далі – ТОТ) – взуття, деталі та запчастини, меблі, тютюнові вироби; до ТОТ – побутова техніка, комп’ютери та комплектуючі, одяг, тютюнові вироби, продукти харчування", - йдеться у відповіді на запит.

Також повідомляється, що з початку 2019 року співробітниками податкової міліції ДФС під час здійснення контрольно-дозвільних процедур на контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявлено 441 факт порушення порядку переміщення товарів у районі здійснення операції Об’єднаних сил. Стосовно порушників складені адміністративні протоколи за ст. 204-3 КУпАП.

"В рамках проваджень у справах про адміністративні правопорушення з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 23,6 млн грн, в тому числі підакцизних товарів – на 2 млн гривень", - зазначається в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, що найчастіше незаконно перевозять через лінію зіткнення
21 липень, 2019, 00:23