На Волині на жінку напав бобер

На Волині на жінку напав бобер
Мешканка села Навіз Рожищенського району Олена Полячук поралася по господарству на власному подвір’ї, як неочікувано на жінку скочив бобер.

Як тварина опинилася біля сільської оселі – невідомо. Однак, господині довелося пережити не лише справжній шок: у тяжкому стані вона втрапила до лікарні зі рваною раною стегна, ‒ пише Волинська газета.

З огляду на те, що за кілька хвилин бобер здатен перегризти стовбур дерева, можна уявити, яким страшним виявився укус тварини. Зараз жінка перебуває вдома, однак усе ще продовжує лікування. А бобра у момент нападу вдалося вбити. Ветеринари забрали його на експертизу.

Випадок шокував усе село. Таких історій тут не пам’ятають. Однак те, що бобрів на волинських водоймах розвелося чимало, – очевидно. Як виявилося, тварина може бути небезпечною.

До речі, за повідомленнями білоруської газети «Вечерний Брест», нещодавно від укусу бобра помер мешканець Бреста. Так трагічно закінчилася спроба сфотографуватися з твариною, яку мисливці побачили біля ставка. Довезти до лікарні постраждалого не вдалося. Він помер від великої втрати крові: бобер перекусив білорусу стегно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так,що менше в глухих хащах біля сапалаєвки шастайте,там теж така живность водиться,а то раптом що.....
Відповісти
Останні новини
На Волині на жінку напав бобер
30 квітень, 2013, 11:43