Перерізали горло: під Києвом по-звірячому вбили людину. ВІДЕО

Перерізали горло: під Києвом по-звірячому вбили людину. ВІДЕО
У місті Славутич Київської області троє чоловіків напали та зарізали чоловіка.

Загиблий – військовий, однак останній час займав посаду директора в одній з компаній із переробки паперових відходів, - повідомляє OBOZREVATEL.

У Славутич Юрій приїхав проголосувати на виборах.

"У ніч на неділю, 21 липня, Юрко разом з друзями перебував в одному з барів. На відео, зняте камерою спостереження, яке ми переглядали, видно, як до нього підійшов якийсь чоловік. Після короткої розмови він почав бити Юру", – розповіла нам знайома загиблого, яка попросила не називати її ім'я.

За словами друзів Юрія, їх товариша провокували вийти на вулицю, але він з друзями не повівся на провокацію.

"Близько п'ятої ранку заклад закрився і компанія вийшла з бару. Там Юрка вже чекали як мінімум три людини. Зав'язалася бійка. Все відбулося дуже швидко. В кінці бійки двоє з тих виродків, інакше їх не назвеш, тримали Юру за руки, а третій завдав єдиний смертельний удар", – розповіли друзі загиблого.

У прес-службі поліції Київщини повідомили, що протягом кількох годин правоохоронцям вдалося затримати двох підозрюваних.

"У ході оперативно-розшукових заходів встановили і місце перебування людини, яка завдала смертельне ножове поранення. Але перед затриманням він вирішив самостійно вийти до працівників правоохоронних органів", – повідомили у відомстві.

Між тим друзі загиблого зазначають, що протягом неділі, підозрюваних у вбивстві з невідомих їм причин нібито двічі відпускали і знову затримували.

Також друзям Булатова називають імена ймовірних зловмисників.

"Удар наносив Євген С., а Дмитро Р. і Армен Х. тримали Юру за руки. Ці люди – відомі в Славутичі кримінальні особистості. З чуток, вони поширюють наркотиками і промишляють рекетом", – розповіли наші співрозмовники.

На сьогоднішній день кримінальне провадження відкрите за статтею 115 ч. 2 п.7 КК (умисне вбивство). Санкція передбачає до 15 років позбавлення волі. У поліції зазначають, що в суд направлено клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вигляді утримання під вартою.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки поруч стоїть зівак і хоч-би один викликав поліцію або якусь допомогу! Стоять дивляться, руками розводять, махають...
Відповісти