У Луцьку хочуть перейменувати ще один провулок

У Луцьку хочуть перейменувати ще один провулок
Можливість перейменування провулку Макарова розглянули під час засідання комісії міської ради з питань впорядкування назв вулиць.

Захід відбувся 30 квітня у Луцькій міській раді, ‒ повідомляють у прес-службі луцької мерії.

Тож, враховуючи неодноразові звернення щодо перейменування вулиці Макарова або провулку Макарова, які знаходяться в різних кінцях Луцька, аби усунути плутанину й незручності з подібністю назв вулиць, комісія рекомендувала міській раді перейменувати провулок Макарова. Назвати запропонували провулок Складський. Відповідний проект рішення винесуть на чергову 41-шу сесію міської ради.

У роботі комісії взяли участь депутати Аскольд Пекарський, Андрій Калахан, Роман Романюк, Ярослав Матвіїв ‒ заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради, Наталія Пушкар ‒ головний хранитель фондів Волинського краєзнавчого музею, Петро Троневич ‒ краєзнавець, головний спеціаліст відділу реставрації історичної забудови головного управління містобудування, архітектури та житлового господарства облдержадміністрації – члени комісії. Запросили до участі у засіданні Василя Кушніра - голову Братства ОУН-УПА Волинського краю ім. полковника Клима Савура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Запросили до участі у засіданні Василя Кушніра - голову Братства ОУН-УПА Волинського краю ім. полковника Клима Савура." - знаного експерта...
Тьху....
Відповісти
А чому ніхто не питає жителів,а все вирішує Григоренко та декілька чоловік.Перейменували 27 вулиць.Ніхто з жителями не радився.Ми пишемо в міську раду,а депутати не реагують.Це вже не демократія,а дещо інше.Ми вже це проходили.На жаль нічого не змінилося,тільки замість КПРС - Батьківщина та Свобода.А з людьми як ніхто не рахувався,так і не рахується.Нічого,будуть вибори ми все згадаємо Григоренку та іншим "ініціаторам".
Відповісти
Ми всією вулицею написали лист в міську раду, що проти перейменування. Але голова комісії депутат Григоренко та інші члени комісії ігнорують нашу думку. ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЧУЙТЕ НАС, ЗУСТРІНЬТЕСЯ З НАМИ, ВРАХУЙТЕ НАШУ ДУМКУ. І таких листів у міській раді не один.
Відповісти
А Григоренко ніколи не робив добра людям. Він переслідує тільки свої особисті інтереси. А люди для нього інструмент для досягнення особистих інтересів. Як він на останній сесї підтримав Шибу по ситуації на завокзальному ринку. ВИГІДНО! Ду маю що Батьківщина помилилася з вибором керівника в місті.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть перейменувати ще один провулок
30 квітень, 2013, 17:43