На Волині керівника комунального підприємства судили за лайку

На Волині керівника комунального підприємства судили за лайку
Суд покарав керівника комунального підприємства «Полігон» Олександра Козичка за лайку в кабінеті.

Суд постановив виплатити штраф за нецензурну лайку, - повідомляє БУГ.

«Розгляд справи пройшов “без шуму і пилі”. Навіть, не було опубліковано на сайті суду в списку призначених до розгляду справ. Потерпілого в суд не викликали… Олег Тимосевич прошу, розглянути питання щодо звільнення директора КП “Полігон” із займаної посади, під час засідання Вашої комісії», – написав громадський активіст Тарас Сватко.

З постанови стало відомо, що 16-го травня 2019-го року керівник підприємства, перебуваючи в службовому приміщенні КП Полігон, вчинив дрібне хуліганство, а саме висловлювався нецензурною лайкою на адресу громадського активіста, своїми діями порушив громадський порядок і спокій громадян.

Сам громадський активіст зазначає, що була присутня не тільки лайка, але і шарпанина, що також вважається дрібним хуліганством.

Суд постановив визнати керівника підприємства винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст.173 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 4 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 68 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такой профессии как "активист" не существует. задайтесь вопросом "За какие деньги живёт активист?". Активисты живут за счёт своих же устроенных скандалов. Активистов нужно гнать в шею, потому как это люди-провокаторы и бездельники.
Відповісти
Кварцяний, чув ? Ти на черзі !
Відповісти
Останні новини
На Волині керівника комунального підприємства судили за лайку
27 липень, 2019, 09:04