«Волинь»: підготовка до Донецька. ФОТО

«Волинь»: підготовка до Донецька. ФОТО
Луцька "Волинь" завершила підготовку до матчу з "Металургом" та відправилися до Донецька.

Зранку, 1 травня, гравці команди провели останнє тренування на домашній арені. По обіді 18 гравців, тренери та адмінперсонал вирушили у дорогу, - повідомили у прес-службі клубу.

Виконуючий обовязки головного тренера "Волині" Анатолій Пісковець розповів клубній прес-службі, що підготовка до виїзної гри пройшла згідно із планом, у хорошому тонусі.

"Ми виконали все, що напланували, відновилися, прагнули психологічно і тактично налаштуватися на гру. Я беру на гру гравців, які найкраще готові до матчу. У четвер "Волинь" проведе передматчеве тренування в Донецьку, аби увечері п`ятниці вийти на гру проти донеччан і дати бій супернику", - сказав Пісковець.

У Донецьку відбудеться цікавий матч, адже додатково нагадувати гравцям про мотивацію не варто: "металурги" за крок до нового сходження до єврокубків, а "хрестоносці" втікають у турнірній таблиці від "Говерли". Справді – "Волинь" має у пасиві найтривалішу у лізі серію без перемог і прагне її перервати.

Команда Анатолія Пісковця залишається наразі без дискваліфікованого Сильвіу Ізворану, під питанням також участь кількох гравців, які мають ушкодження. У Юрія Максимова з-поміж кадрових втрат виділимо дискваліфікацію Мкртчяна та Леонардо. Зате в складі будуть Мораєс і Траоре – найгрізніша зброя Максимова, яка на двох забила в чемпіонаті 20 голів.

Нагадаємо, поєдинок розпочнеться в п’ятницю о 18.30 на донецькому стадіоні "Металург". Арбітр поєдинку − Віталій Романов (Дніпропетровськ). Телетрансляцію здійснює канал "Футбол".

Матч молодіжних команд відбудеться 2 травня о 13:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь»: підготовка до Донецька. ФОТО
02 травень, 2013, 07:00