Луцькі депутати з дітьми садили дерева. ФОТО

Луцькі  депутати з дітьми садили дерева. ФОТО
У Луцьку відбулася екологічна акція за участі дітей, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та депутатів Луцькради від ВО "Батьківщина".

Захід "В майбутнє - без екологічних і техногенних катастроф" відбулася у луцьких ДНЗ №10 і №19 30 квітня, - пишуть Волинські новини.

За словами радника Луцького міського голови з екологічних питань Бориса Сороки, захід приурочений до річниці аварії на ЧАЕС.

"Я думаю, що посадивши ці дерева, маленькі вихованці цих дошкільних закладів будуть їх поливати і доглядати, вирощувати і споживати їх плоди, згадувати про ліквідаторів, які робили все для того, щоб ліквідувати страшну аварію на ЧАЕС", - переконаний посадовець.

"Сьогодні ми вимушені від маленького до великого піклуватися про підвищення виконавської, трудової, законодавчої дисциплін, дотримуватися техніки безпеки для того, щоб у нас не виникали надзвичайні ситуації, пожежі і вибухи, щоб ми жили під мирним голубим небом", - додав він.

В акції з-поміж інших взяли участь секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, члени фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді Сергій Григоренко, Василь Гриб, Олександр Семенюк, Юрій Корольчук, виконувач обов’язки Волинської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Ростислав Кухтей, ліквідатори Чорнобильської катастрофи, начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк.

Так, Григорій Пустовіт зазначив, що дерева у дитячих садочках посадять перед усім задля того, аби подбати про екологію.

"І чим більше дерев посадять лучани, тим чистіша, гарніша буде наша природа, наше довкілля. І я думаю, що кожен з вас запам’ятає і для себе поставить завдання, що він теж має посадити хоча б одне дерево", - зауважив секретар міськради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блин - да хоть бы галстуки поснимали, наверное и спят в них?!:)
Відповісти
Ви садіть ліс там де повирубували на продаж у Волинському поліссі.
Відповісти
Бажаю депутатам до нових виборів щодня садити ліс та буряки, а не протирати штани.
Відповісти
Ох-нна в нас опозиція!!!! За кого люди виходили в 2004?
Відповісти
Молодці! Зробили гарну справу. Діток навчили доброму і для міста гарну справу зробили.
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати з дітьми садили дерева. ФОТО
02 травень, 2013, 12:41