Яскраве серце Луцька: як будують ЖК «Caramel Residence». ФОТО*

Яскраве серце Луцька: як будують ЖК «Caramel Residence». ФОТО*
У Луцьку будівельна компанія «ЛДБК», котра вже давно завоювала прихильність мешканців та гостей області, продовжує зводити яскравий «карамельний» комплекс - ЖК «Caramel Residence» - і не збавляє обертів. Усе, аби щасливі власники осель могли якнайшвидше відчути переваги комфортного та якісного житла.

У будинку першої черги, що на Конякіна, 3А, чути дитячий сміх та душевні розмови ще з літа 2018 року. Саме тоді багатоповерхівка відкрила свої двері для мешканців. Нині будівельники невпинно працюють над зведенням помешкань у трьох інших «карамельних» будинках.

У будинку комфорт-класу другої черги, що розташований за адресою Конякіна, 3Б, уже майже завершили всі основні роботи. Так, спеціалісти закінчили штукатурні роботи всередині квартир у першій та третій секції, у 2-ій секції - із 1-го до 7-го поверху. Впоралися й з роботами, що стосуються стяжки підлоги, у третій секції, а також добігає до фінішу процес у першій секції. Окрім того, у «карамельній» багатоповерхівці уже перекрили дах.

Тривають роботи й будинку третьої черги ЖК «Caramel Residence», що розташований на вулиці Конякіна, 3В. Будівельники за два тижні звели 8-ий поверх і наразі перекривають його.

Попри весь об'єм робіт, не припиняють трудитися й над будівництвом «карамельної» багатоповерхівки четвертої черги, що на Конякіна, 3Г. Тут уже звели 2 поверхи житла мрії. Здачу об’єкта запланували на четвертий квартал 2021 року.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.