Волинські рятувальники зможуть придбати житло за державною програмою

Волинські рятувальники зможуть придбати житло за державною програмою
Волинські рятувальники мають можливість придбати житло за державною програмою.

Сьогодні, 30 липня, в Луцьку відбулась робоча зустріч начальника Управління ДСНС у Волинській області Володимира Грушовінчука із керівниками та представниками будівельних компаній, - повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, під час зустрічі учасники обговорили питання взаємовигідної співпраці щодо можливості придбання рятувальниками житла в обласному центрі Волині на умовах фінансового лізингу.

Начальник Управління ДСНС області Володимир Грушовінчук проінформував забудовників, що Програма надання житла працівникам системи Міністерства внутрішніх справ схвалена Кабінетом Міністрів, отримала суттєве фінансування в цьому році та успішно діє.

Він закликав забудовників міста Луцька активно сприяти рятувальникам у оформленні документів для купівлі житла Державною іпотечною установою, яка одразу передає квартири у користування фахівцям цивільного захисту відповідного до договору.

«Це достатньо мотиваційна умова для працівників системи ДСНС України, а найперше для молодих фахівців – адже програма дозволяє придбати житло із знижкою від 10% до 70% в залежності від вислуги років, кількості дітей в сім’ї тощо.

Забудовник отримує оплату за квартиру одразу з джерел Програми, а рятувальники мають можливість із першого дня користуватись омріяним житлом і здійснювати виплату вартості квартири щомісячно із заробітної плати на строк аж до 20 років», – зазначив Володимир Грушовінчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кодекс ЦЗ, стаття 111/1
Особи рядового і начальницького складу служби цивільного захисту забезпечуються форменим одягом і відповідними знаками розрізнення за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються центральному органу виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, іншому центральному органу виконавчої влади, який здійснює державний нагляд у сферах техногенної та пожежної безпеки.
Відповісти