Волинянин подарував рідному місту власноруч облаштовану терасу

Волинянин подарував рідному місту власноруч облаштовану терасу
Володимир-волинський дизайнер Андрій Гнатюк за свої кошти та власноруч змурував терасу в італійському стилі біля річки Риловиці.

Про це пише БУГ.

Чоловік розповів журналістам, що ідею облаштування такого мальовничого місця біля річки, де незабаром, до речі, ще і з’явиться рекреаційна зона, виношував давно. До роботи приступив приблизно півроку тому.

Андрій разом з іншими мешканцями вулиці Алябушева раніше виготовили за свої кошти проектно-кошторисну документацію на вкладання на вулиці асфальту. Вкладання асфальту почали вже 1-го серпня.

«Оскільки вулиця знаходиться біля річки, я зрозумів, як будівельник і інженер за освітою, що бік вулиці від річки потрібно укріплювати, щоб нового асфальту вистачило на довше, аніж на 1-2 роки. Тому я придумав зробити залізобетонну підпорну балку, щоб основа була стійкою, але залишити все так не міг. Хотів зробити гарно і щоб вигляд нової балюстради поєднувався і був немовби одним цілим з новою рекреаційною зоною, на острові річки Риловиця», – розповів Андрій.

Андрій Гнатюк зазначив, що все мурував сам. В загальному вийшло близько 30-ти метрів залізобетонної конструкції.

Вже 1 серпня на вулиці кладуть асфальт і інженер та дизайнер впевнений, що завдяки цій конструкції покриття протримається довше.

«Хотілося зробити якесь нове гарне місце, де можна сфотографуватися молодятам. У Володимирі-Волинському наразі такого місця немає. Моя дружина запитує у мене, коли я вже нарешті зупинюся щось вигадувати, а я відповідаю: коли сюди приходитимуть фотографуватися, то я дійшов цілі», – сказав Андрій Гнатюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин подарував рідному місту власноруч облаштовану терасу
01 серпень, 2019, 14:13