У небі над Луцьком винищувачі атакували умовні цілі. ФОТО

У небі над Луцьком винищувачі атакували умовні цілі. ФОТО
Над Луцьким військовим аеродромом пілоти 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації ім. О.Покришкіна вдосконалюють навички на винищувачах МіГ-29

На Луцькому військовому аеродромі тривають льотні зміни, в ході яких льотчики 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації ім. О. Покришкіна вдосконалюють навички в техніці пілотування, навігації та бойовому застосуванні на винищувачах МіГ-29 та МіГ-29 УБ (учбово-бойовий).

Піднімаючись у небо, екіпажі бойових машин виконують задачі з виявлення та ураження наземних і повітряних цілей умовного противника. Крім того, пілоти відпрацьовують перехоплення ворожих літаків.

Як повідомив командир бригади полковник Ігор Кисельов, польоти проводяться на штатній військовій техніці згідно плану бойової підготовки.

Льотна зміна є дуже важливим компонентом у підготовці екіпажів. Таким чином особовий склад підтримує навички на належному рівні і не дозволяє собі розгубити їх. А молоді пілоти з кожним вильотом отримують все більше знань та вмінь, так само як і ті, хто забезпечує польоти.

У повітряних тренуваннях бере участь увесь льотний склад військової
частини. Льотчики піднімаються у небо тричі на тиждень як вдень, так і вночі.

Олексій Мосейченок, АрміяInform (м. Рівне)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.