У Луцьку студентка отримала опіки в магазині. ВІДЕО

У Луцьку студентка отримала опіки в магазині. ВІДЕО
У Луцьку студентка пішла до магазину, щоб купити засіб для миття, однак, коли потягнулася до пляшечки на верхній полиці – її чекала несподіванка. Пляшка з рідиною виявилась відкритою і засіб вилився на обличчя дівчини.

Дівчина розповідає, що обличчя відразу почервоніло і запекло. Від шоку Вероніка розгубилася. Працівники магазину на прохання допомогти зреагували не надто привітно, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Замість того аби побігти змивати хімічний засіб – дівчині довелося відстояти чергу і заплатити за серветки. Вдома ж, каже Вероніка, побачила опіки на обличчі, руках та плечі. В лікарні підтвердили, що це реакція на отруйні речовини. Тоді дівчина знову пішла до магазину.

У магазині пояснили, що того дня працювала стажерка. Мовляв, через брак досвіду вона не зреагувала на ситуацію правильно. Бесіду з дівчиною, запевняють, провели. Вероніці ж обіцяють повністю компенсувати лікування.

Деталі – у сюжеті:



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за магазин можна взнати?
Відповісти
Яким боком тут вина магазину. Хтось з покупців поцікавився вмістом пляшки, понюхав і поставив не закрутивши. Перш за все , потрібно дивитись,що в руки береш...
Відповісти
Чому взагалі хтось відкривав тару? Там же купа захисних плівок на упаковці. Щось тут нечисто.
Відповісти
Зверніть увагу, як правило до нижніх полиць любого магазину добратися треба або лежачи, як при ремонті авто, або кликати продавця, який вічно зайнятий, щоб той хоча б ціну назвав, або "кинути того ровера" і купувати дорожче, бо найдкшевші товари стоять у самих важкодоступних місцях. А хто повинен контролювати таку торгівлю? Чи в нас живуть такі багаті люди, що їм підходить все найдорожче? Невже ні власники, ні адміністратори не зацікавлені в покупцях? Чи я помиляюся?
Відповісти