«Металург» Д – «Волинь» 2:0. ВІДЕО

«Металург» Д – «Волинь» 2:0. ВІДЕО
Луцька "Волинь" програла на виїзді донецькому "Металургу".

Матч 27 туру Прем'єр-ліги відбувся 3 травня в Донецьку.

"Волинь" проводила другий матч під керівництвом Анатолія Пісковця, який прийняв команду після розірвання угоди з Анатолієм Демяненком.

Пісковець залишився вірним собі і в цій грі, як і поєдинку з запорізьким "Металургом", використав незвичну для українського чемпіонату схему з трьома центральними захисниками.

При тому, що лівий півзахисник Сергій Пилипчук (на фото у червоній формі) знову грав у центрі півзахисту, а в нападі діяли молоді "хрестоносці" Олексій Бабир і Євген Павлов. Очевидно, Абайомі Овонікоко та Рамон Лопес, які грали форвардів проти "козаків", не вразили тренера.

У перші хвилини гри здавалося, що й цього разу тактика Пісковця не спрацює: "Металург" захопив ініціативу та навіть створив небезпечний момент біля воріт лучан, які захищав Максим Старцев.

Однак, "хрестоносці" неочікувано швидко перевернули все "з ніг на голову". Вони перевели гру на половину донеччан, а на 12 хвилині заробили пенальті: воротар "Металурга" збив у своїх володіннях Ярослава Кінаша. Однак, нагоду відкрити рахунок в грі та перервати безгольову серію "Волині", яка на той момент тривала понад 440 хвилин, втратив Сергій Пилипчук. М'яч після його удару "пішов" повз ворота.



Лучани на цьому не зупинилися й далі атакували. Міг забити головою Павлов, але промахнувся. З таким ж наслідком здалека бив Ігор Скоба.

Ближче до середини першого тайму "Металург" "згадав", що грає на рідній арені, піднатиснув і відкрив рахунок. Старцев перехопив м'яча після навісу одного з гравців "Металурга", але не втримав "сферу" та впустив її на голову В'ячеслава Чечера, а тому залишалося лише переправити "шкіряного" в пусті ворота.



Забивши, господарі дещо розслабилися, але "Волинь" цим не скористалася.

Другий тайм видався спокійнішим за перший. Донеччани в цілому контролювали ситуацію на полі. А на 63-ій вони реалізували перевагу в гол: відзначився Олександр Воловик.



Решту матчу команди провели в дуже млявому темпі. Схоже було на те, що "Волинь" втратила надії здобути перемогу чи нічию, а "Металургу" вистачило й 2:0.

Зрештою, саме за цього рахунку й прозвучав фінальний свисток арбітра.

Металург Д - Волинь 2:0
Голи: Чечер, 28, Воловик, 63

Металург Д: Паньків, Морозюк, Чечер, Воловик, Польовий, Данило, Макрідіс, Нельсон (Казарян, 67), Димитров (Голайдо, 77), Мораєш, Траоре (Лазіч, 73)

Волинь: Старцев, Сімінін, Масло, Шиков, Приндета (Шандрук, 73), Занєв, Пилипчук (Савич, 62), Скоба, Кінаш (Овонікоко, 80), Павлов, Бабир

Попередження: Чечер, Паньків, Польовий, Данило, Морозюк - Шиков, Бабир, Масло

На 12-й хвилині Пилипчук не реалізував пенальті (повз ворота)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здраствуй перша ліга! Команду "сплавили", а в Ужгороді певно по "договорняку" "Карпати" програли... Боже як соромно, все продали...
Відповісти
хули ты хотел?это.....шоу
Відповісти
До побачення волинь..........надій більше немає,буду вболівати за Динамо і то краще грає!!!
Відповісти
Сравнил Динамо и Волынь!:)))
Сегодняшняя игра Волыни и вообще... Ганьба!!!
Лучше бы на последние матчи Кварца уговорили, он-бы точно игроков в чувство привел!:) А что по Лопесу? Сбежал говорят...
Відповісти
та з Волинью надій немає Кварцяний чомусь вітказався не зрозуміло чому,я не зравнював а просто за Динамо вболівати чи Шахтар але Шахтар лошки как говорят''спс Донбасу за президента пидараса''!!
Відповісти
Все триндец ,Ярощука в тренеры,а як що програет к стенке.
Відповісти
все пиздець...
Відповісти
шкода, але команди немає - купували,продавали, в результаті все просрали
Відповісти
Слава великому Ярощуку, тому хто привів всіх спортсменів в клуб, ну а тепер будь чоловіком відповідай за базар, по пацанськи.
Відповісти