У Луцьку міліція влаштувала турнір для дітей. ФОТО

У Луцьку міліція влаштувала турнір для дітей. ФОТО
Пропаганда здорового способу життя, забезпечення «проблемним» підліткам цікавого та змістовного дозвілля, а також мінімізація негативного впливу вулиці, зокрема попередження тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії – таку мету ставили перед собою організатори спортивного дитячого фестивалю.

У приміщенні Волинської обласної організації спортивно-фізкультурного товариства «Динамо» відбулися змагання з міні-футболу та настільного тенісу серед юнаків і дівчат. Свої знання учасники мали можливість перевірити, долучившись до інтелектуальної вікторини, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У змаганнях взяли участь чотири команди, всього – 62 учасники. Три команди учнів-спортсменів ДЮСШ «Юний динамівець» і команда загальноосвітніх шкіл Луцька. Варто відзначити, що поборотися за звання чемпіонів прибули діти, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ Волині.



За результатами змагань місця серед юнаків розподілилися наступним чином. У міні-футболі не було рівних команді відділення дзюдо ОДЮСШ «ЮД», друге місце здобули представники загальноосвітніх шкіл Луцька, а замкнула трійку лідерів команда відділення боксу ОДЮСШ «ЮД».

У змагання із настільного тенісу перемогу здобув представник відділення боксу Іван Сильман, друге і третє місця розділили спортсмени з команди ЗОШ Світлана Євстаф’єва та Володимир Харитонюк. Що ж до інтелектуальної вікторини з історії динамівського та олімпійського рухів, то тут безперечними лідерами стали представники команди дзюдо ОДЮСШ «Юний динамівець», на другій сходинці опинилася команда відділення боксу та третє місце зайняла команда загальноосвітніх шкіл.

«Із переможців та призерів змагань буде сформована команда для участі у всеукраїнських змаганнях «Динамо – дітям України», які в травні відбудуться в місті Феодосія. Варто відзначити, що такі змагання допомагають дітям згуртуватися, знайти нових друзів, визначитися із тим видом спорту, який найбільше до душі. У таких підлітків, переконаний, ніколи не виникне бажання скоїти злочин, або ж взяти до рук цигарку, спиртне чи наркотики. Тому подібні заходи ми проводитимемо ще частіше, аби охопити якнайбільшу аудиторію», – відзначив заступник начальника УМВС України у Волинській області Володимир Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.