В.о. наставника «Волині» бачить «зрушення в добру сторону»

В.о. наставника «Волині» бачить «зрушення в добру сторону»
В.о. головного тренера "Волині" Анатолій Пісковець нарікає на нестачу опорних півзахисників та вірить, що команда збереже "прописку" в Прем'єр-лізі.

Про це він говорив 3 травня після матчу з донецьким "Металургом", який, нагадаємо, "Волинь" програла з рахунком 2:0.

"Я думаю, забий ми пенальті, гра склалася б трішки по-іншому. Та й програли ми через конкретні помилки... У "Металурга" забили два голи два центральні захисники. Це говорить про те, що наші гравці, які з ними зіграли, зіграли безвідповідально. А в цілому, був непоганий футбол. Був рух. Те, що я бачу – є зрушення в добру сторону", - цитує наставника "хрестоносців" клубна прес-служба.

Водночас він поскаржився на дефіцит опорних півзахисників.

"Не від хорошого життя Сергій Пилипчук грав на цій позиції. Скоба, тільки вийшов після травми. Наприкінці матчу там грав Бабир. Тут катастрофа", - зауважив тренер.

Насамкінець Пісковець розповів, що в команді розуміють: "Волинь" може вилетіти в Першу лігу, тому будуть грати лише на перемогу в матчі проти ужгородської "Говерли", яка власне й бореться за виживання.

"Треба грати з ними очну гру – і не програвати їм. У першу чергу. У нас є домашні матчі з "Арсеналом" і "Кривбасом". Нічого смертельного немає. Треба напружуватися, треба працювати. У нас з іноземними футболістами є проблеми. Травма – значить травма. Може бути, щось інше можна подумати. Ті українські футболісти, які грають, і яким я довіряю, той же Павлов, Приндета, Бабир, Кінаш, Скоба, Пилипчук – вони розуміють відповідальність", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які зрушення? - скоро перша ліга. Одумайтесь. Ви ж у Ужгороді програєте і це точно. Будете зрушення в тому сезоні у першій лізі показувати.
Відповісти
Хтось казав про психолоічн стан. Який може бути психологічний стан, якщо пенальті не можуть забити (а це елементарно). Де "настрой на гру"?!!?
Відповісти
ярощука, савчука, палицю і цього аптіміста -на нари
Відповісти
Останні новини
В.о. наставника «Волині» бачить «зрушення в добру сторону»
04 травень, 2013, 09:12