Поєдинок Кличко-П'янета: все, що було до бою. ФОТО. ВІДЕО

Поєдинок Кличко-П'янета: все, що було до бою. ФОТО. ВІДЕО
У суботу, 4 травня, в німецькому Мангеймі відбудеться боксерський бій між Франческо П'янетою та Володимиром Кличком.

Цій події переудвали тижні тренувань, спільні прес-конференції та сміливі заяви перед поєдинком, - пише Телеканал 24.

Розмов та здогадок про наступного суперника чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF, WBA, WBO, IBO і журналу The Ring Magazine Володимира Кличка було багато, а ускладнювали ситуацію непорозуміння у переговорах про його зустріч на ринзі з "регулярним чемпіоном" Олександром Повєткіним.

Врешті, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) прийняла рішення щодо прохання Володимира Кличка перенести його бій з російським боксером. Кличку-молодшому дозволили провести добровільний захист титулу перед поєдинком з Повєткіним.

На початку березня у команді Володимира Кличка заявили, що 4 травня українець проведе двобій з 28-річним італійцем Франческо П'янетою. Місцем зустрічі обрали SAP-арену у німецькому місті Мангеймі.



Довго не чекаючи, П'янета похвалився: минулого літа працював спаринг-партнером Володимира Кличка, не з розповідей знає про слабкі сторони українця, тому без проблем зможе нокаутувати суперчемпіона.

"Я був в тренувальному таборі Володимира Кличка в якості спаринг-партнера в минулому році. Я побачив його слабкі сторони і в бою скористаюся ними. Я знаю, що багато експертів вважають мене андердогом, але мені подобається ця роль, і я шокую весь боксерський світ, нокаутувавши Володимира Кличка", - пообіцяв італієць.

Сам Кличко високо оцінив можливості свого майбутнього суперника, відзначивши в ньому наполегливість та готовність долати будь-які перешкоди на шляху до своєї мети.

"Я дуже поважаю Франческо П'янету. Він молодий, він лівша, у нього неймовірний бійцівський дух. Він зробить все, щоб досягти своєї мети. До бою з ним я готуватимусь дуже інтенсивно", - розповів спортсмен.

Для того, щоб обговорити умови поєдинку і поспілкуватись з журналістами, за два місяці до бою боксери влаштували прес-конференцію у Мангеймі.



І зійшлись у першій дуелі поглядів на місці майбутнього поєдинку.



До бою Володимир Кличко почав готуватись у США. Однак, далеко не весь час Кличко-молодший проводив в компанії боксерської груші. У США Володимир відсвяткував свій 37-й день народження та навіть заручився.



ЗМІ Сполучених Штатів першими написали про те, Володимир Кличко заручився з американською кіноактрисою, зіркою серіалу "Нешвілл" Хайден Панеттьєрі. Весільна церемонія, за попередніми даними, має відбутись вже цього літа.

"Поки що про це знає ще дуже мало людей, вона не надягає обручку на публіці", - повідав друг пари.

Вперше Володимир і Хайден почали зустрічатися 2009 року, але навесні 2011-го вони розійшлись. Офіційною причиною стала надмірна зайнятість молодих людей і неможливість підтримувати стосунки на відстані.

Спритні журналісти "спіймали" пару і під час відпочинку на пляжі в Маямі в час святкування католицького Великодня.



Зі США Кличко-молодший зі своєю командою перебрався в австрійський Гоїнг, де вже традиційно проходив фінальний етап підготовки Володимира до майбутнього бою. Про це - у спеціальному відеозвіті про тренування Кличка в Австрії.



Підготовка до бою - справді важкий і відповідальний період, від якого залежатиме результат зустрічі боксерів уже перед багатомільйонною публікою. Помахати кулаками Володимиру доводилось навіть під водою.



Вчергове боксери зустрілись 29 квітня - знову у Мангеймі. Там відбулась спільна прес-конференція Володимира Кличка та Франческо П'янети, присвячена їхньому поєдинку 4 травня. Обидва боксери похвалились, що до бою вони добре підготувались і перебувають у відмінній формі. Традиційна дуель поглядів затягнулась на дві хвилини - жоден з боксерів не хотів здаватись першим.



Тренер Володимира Кличка Джеймс Алі Башир вважає, що італієць Франческо П'янета вже припустився помилки, бо захотів відібрати пояси у такого зрілого "вбивці", яким є його підопічний.

"За останні шість тижнів я вивчив все про Франческо П’янету, про його характер, і у мене склалося враження, що він хороший хлопець, в якого вистачить мужності, щоб битися по-справжньому і спробувати перемогти. Він ще не знав гіркоти поразок і намагатиметься використати всі трюки зі свого обмеженого арсеналу. Але одна помилка, якої він вже припустився – це те, що він хоче відібрати пояси у такого зрілого “вбивці”, як Володимир Кличко, в якого одних лише нокаутів за перші три роки кар’єри було більше, ніж у Франческо зараз боїв", - наголосив Алі Башир.

Зараз за боксерськими спинами - майже два місяці тренувань. А до бою залишається якихось два дні. Вчора Кличко і П'янета під час відкритого тренування демонстрували, на що вони здатні.



Подивитись на боксерів перед поєдинком прийшли сотні прихильників.



Пряма трансляція бою Кличко - П'янета відбудеться 4 травня в 22:30 на телеканалі "Інтер".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі ‒ фотоконкурс
04 травень, 2013, 10:50
Поєдинок Кличко-П'янета: все, що було до бою. ФОТО. ВІДЕО
04 травень, 2013, 09:50