Рятуючись від морозу, волинянка згоріла у своїй хаті

Рятуючись від морозу, волинянка згоріла у своїй хаті
Через несправну піч у сільській дерев’яній хаті сталася трагедія в селі Піщане Камінь-Каширського району – пожежа від пічного опалення відібрала життя у 77-річної волинянки.

Про це інформує Центр пропаганди обласного УМНС.

Пожежа спалахнула миттєво. Вогонь за лічені хвилини почав пожирати дерев’яну хату. На лихо, господарка будинку не змогла вибратися з палаючої хати. Її тіло знайшли на згарищі.

За попередніми висновками бійців обласного управління МНС, вогонь спалахнув через несправне пічне опалення. Жінка загинула, бо намагалася врятуватися від лютих морозів за допомогою аварійної пічки, що є убивчим порушенням правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Іще одне лихо трапилося 27 січня вдосвіта. О пів на десяту ранку на пункт зв’язку Горохівського райвідділу управління МНС області надійшло повідомлення про пожежу. Горів дерев’яний житловий будинок у селі Журавники.

Пожежні негайно виїхали на місце події. Чергова варта рятувальників самостійної державної пожежної частини №9 вже за кілька хвилин розпочали боротьбу з вогнем. Локалізувати пожежу вдалося за 7 хвилин. А повністю ліквідувати - за годину.

Як з’ясувалося, причиною трагедії стало необережне поводження з вогнем 44-річного господаря будинку при курінні, який загинув на місці пожежі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рятуючись від морозу, волинянка згоріла у своїй хаті
28 січень, 2012, 12:03