«Металіст» ‒ «Динамо» 2:0. ВІДЕО

«Металіст» ‒ «Динамо» 2:0. ВІДЕО
У київського "Динамо" суттєво поменшало шансів на "срібло" української Прем'єр-ліги.

У матчі, проти "Металіста", який відбувся 4 травня в Харкові, столична команда програла 2:0. Транслював поєдинок Football.ua.

Рахунок в грі відкрив Марко Девіч. Зробив він це в першому таймі, в якому харків'яни переграли суперників.



У киян дуже невдало діяв бразилець Дуду. Не краще за нього грав Андрій Ярмоленко, який запам'ятався лише кількома потрапляннями в офсайд. На щастя для "динамівців" добре грав воротар Максим Коваль: кілька разів він врятував команду від вірного гола.

Прогнозовано в перерві Дуду замінили. Замість нього на поле вийшов Адмір Мехмеді. Швейцарець дещо загострив гру киян, але ні він, ні партнери не могли переграти харків'ян.

Зрештою, "Металісту" "набридло" спостерігати за марними спробами гостей зрівняти рахунок. На 60 хвилині Клейтон Шав'єр виграв боротьбу в Ярмоленка і забив другого.



Натомість "Динамо" відповіло двома голами з офсайду. Так, на 71-ій арбітр матчу Юрій Можаровський вирішив, що в момент, коли Мехмеді давав пас, Олег Гусєв перебував в офсайді. Таке ж рішення він прийняв кількома хвилинами пізніше, коли з положення поза грою забив Марко Рубен.

Тож, "Металіст" переміг і за три тури до завершення чемпіонату займає друге місце та має на три пункти переваги над киянами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То не футбол---гірше...похоже регбі..фуфло...а судя дебіл..коротко щоб не описувати-гляньте англію чемпіонат і порівняйте судівство...-тим всьо сказано-який футол у нас таке ахрайство....................................................
Відповісти
суддя хтів що потім на нього весь бруд не виливався ы ще хоотів далі працювати і грошики немалі заробляти. а карточок можна було більше дати було за що.
Відповісти
Останні новини
«Металіст» ‒ «Динамо» 2:0. ВІДЕО
04 травень, 2013, 21:24