Обстріляне авто у Луцьку: поліція розповіла деталі інциденту. ОНОВЛЕНО. ФОТО

Обстріляне авто у Луцьку: поліція розповіла деталі інциденту. ОНОВЛЕНО. ФОТО
У центрі Луцька на кільці біля історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки декілька днів стоїть автомобіль без державних номерних знаків.

У поліції розповіли деталі інциденту, пише Район.Луцьк

Так, повідомили, що водій Mercedes Benz вчинив аварію, зіштовхнувшись із Skoda Fabia, залишив авто та втік з місця пригоди. Через деякий час невідомі обстріляли залишений транспортний засіб, ймовірно, з пневматичної зброї.

Автопригода трапилася у п’ятницю, 2 серпня. Однак, обстріляне авто звідти забрали лише сьогодні.

Начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень розповів, що власник авто Mercedes Benz, котрий був винуватцем аварії, покинув місце пригоди.

«Там відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі Mersedec benz та Skoda Fabia. Прибувши на місце події, працівники патрульної поліції встановили, що авто має механічне пошкодження. Водій Mersedec benz зник з місця події. Працівники патрульної поліції зробили всі заходи щодо документування цієї події, аби в майбутньому встановити водія та притягнути його до адміністративної відповідальності, як за ДТП, так і за залишення місця ДТП», - розповів правоохоронець.

Також він додав, що авто було на іноземній реєстрації, тому наразі важче встановити власника транспортного засобу.

«Номерні знаки з автівки зняті. Наразі особу водія, котрий вчинив аварію, не встановили. У зв’язку з тим, що авто було на іноземній реєстрації, то заходи щодо встановлення власників є дещо утрудненими. Ми відсилаємо відповідні запити, щоб знайти водія, котрий в той момент користувався тим транспортним засобом», - повідомив Андрій Крутень.

За словами правоохоронця, після того, як водій залишив місце аварії, автівку ймовірно обстріляли з пневматичної зброї. Однак, наразі поліція встановлює усі обставини події.

«Пізніше повідомили, що цей припаркований автомобіль має кульові отвори. Насправді це не кульові отвори, і це не вогнепальна зброя. Швидше за все, це був звичайнісінький пневмат. Наразі транспортний засіб забрали з місця події та з’ясовують всі обставини. Проте, наразі підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наявністю ознак кримінального правопорушення немає», - додав поліцейський.

За його словами, про відповідальність за обстріл зможуть говорити лише тоді, коли встановлять всі обставини справи.

«Треба дізнатись, що спонукало людей до пошкодження транспортного засобу, їхні мотиви. І тільки тоді можна говорити про кваліфікацію їхніх дій», - зауважив Андрій Крутень.

За інформацією сектору комунікації поліції Волинської області, станом на післяобідню пору 5 серпня через виявлену в мережі Інтернет інформацію щодо можливого обстрілу автомобіля Mercedes-Benz, поліція відомості внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось завеликі дірки в авто як для пневмата....
Відповісти
А Вам не здається, що останній рік - два всі повідомлення виключно про травмати?
Відповісти
Это все эти «бляхи»
Відповісти
"Швидше за все, це був звичайнісінький пневмат"
Читири години обстежували сьогодні і "швидше за все....", дуже певно експерти компетенті
Там дірки від травмата як мінімум
Відповісти
Останні новини
Обстріляне авто у Луцьку: поліція розповіла деталі інциденту. ОНОВЛЕНО. ФОТО
05 серпень, 2019, 16:52