Лорєдана, Ясміна, Фернандо і Тахір: найдивніші імена дітей на Волині

Лорєдана, Ясміна, Фернандо і Тахір: найдивніші імена дітей на Волині
Найпопулярнішими іменами, якими волиняни називали своїх новонароджених дітей у першому півріччі 2019 року, стали Анна, Анастасія, Артем, Владислав, Назар.

Про це інформує Головне територіальне управління юстиції у Волинській області.

Так, На Волині у першому півріччі 2019 року дівчатка найчастіше отримували імена Анна, Анастасія, Ангеліна, Вікторія, Дарина, Діана, Єва, Злата, Марія, Олександра, Соломія, Софія, Христина.

Хлопчики - Артем, Владислав, Дмитро, Данило, Максим, Матвій, Марк, Михайло, Назар, Олександр, Тимофій, Ярослав.

Окрім традиційних імен, волиняни вибирають і незвичні. Серед таких: Альвіна, Анелія, Агнія, Дахміна, Даяна, Евва, Евніка, Ельза, Євлалія, Кая, Кірієна, Лук’яна, Лорєдана, Маріам, Стелла, Ясміна.

Серед чоловічих: Вільям, Гордій, Дамір, Естеван, Єлісей, Каміль, Лукаш, Лад, Марін, Нафан, Овсій, Осман, Ренат, Теодор, Тахір, Фернандо, Юссеф.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усім тим батькам, які вибирають дітям "рідкісні" імена, варто звернутись до кваліфікованого психіатра і пройти денний стаціонар з його консультацій. Тим паче, якщо батьки - українці. Памятаю, як до бабусі у волинське село приїхав внук з Полтавщини. Звали його Едуардом, а прізвище - калоритне, полтавське - Тягнирядно. Так і ці поліські діти з Любешова і Камінь-Каширська з вини психічно хворих батьків з прізвищами мельники, столяри, вознюки, муляри стали Вільямами, Карлами, Тахірами і Фернандами.
Відповісти
То свідчить про культурний рівень полішуків, знання традицій українського народу,церковних традицій, свою ідентифікацію, чуття єдиної родини, а якщо простіше і для них зрозуміліше - то про їхню дурість !
Відповісти
Тут, як ніколи,до місця цитата з вірша О. Пушкіна: "Что в имени тебе моем?..". Порожнеча, дурість, втрата національної ідентичності (якщо вона взагалі була). Це говорить про те, що усякі так звані національні інтитуції працюють вхолосту. Їх треба закрити і на їх місці організувати собачі полікліники.
Відповісти
Кірієна Тахірівна Квочка з Нуйно, Євлалія Естеванівна з Печихвост, Дядько Юссеф із Свинюх, баба Кая з Нуйно, підвожчик кормів на тваринницькій фермі - вуйко Естеван,в в Баїві баба Евніка крутила дулі через паркан бабі Лоредані, вчитель трудового навчання Вільям Нафанович Шуфля валявся під парканом п'яним. Не імена, а погоняла в колоніях чи будинках розпусти .На шо хватило розуму - тим і розродилися! Мали би голови - не прирекли би дітей на довічні насмішки !
Відповісти
Останні новини
Лорєдана, Ясміна, Фернандо і Тахір: найдивніші імена дітей на Волині
05 серпень, 2019, 17:50