У церкву з Януковичем не пускали вірян. ВІДЕО

У церкву з Януковичем не пускали вірян. ВІДЕО
Охорона президента Віктора Януковича не пустила частину вірян на великодню службу у Володимирському соборі в Херсонесі, де був присутній президент у ніч на неділю, 5 травня.

Частина вірян була змушена пропустити близько 40 хвилин служби через те, що охорона Віктора Януковича несподівано обмежила доступ у храм під приводом великої кількості людей і загрози тисняви, пише DT.UA.

Це сталося після того, як віряни, які перебували на службі, ближче до опівночі вийшли з собору на хресний хід навколо храму.

Саме в цей момент в Херсонес Янукович прибув у супроводі чиновників і численної охорони. Від простих людей, що беруть участь у хресному ході, гаранта відокремили з два десятка охоронців.

Коли ж хресний хід завершився, виявилося, що повернутися в храм зможуть не всі - на дверях з'явилися чоловіки в піджаках, які, закривши прохід, пояснювали, що на службі вже дуже багато людей, і треба почекати.

Так тривало майже годину - доти, поки великодню службу не залишив Янукович. За ним з храму тут же вийшло кілька десятків охоронців, а незабаром і чиновники - міністри з губернаторами.



Найбільш втомленим на службі виглядав прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов - він приїхав у Херсонес з сусіднього Сімферополя, хоча і керує автономією, до складу якої не входить Севастополь.

Нічну поїздку довелося здійснити і представнику президента АРК Віктору Плакиді, але в групі чиновників він стояв від Януковича набагато далі Могильова і Яцуби.

До кінця пасхальної служби на паперті залишилися севастопольський губернатор Володимир Яцуба та голова міськради Юрій Дойников. В іншому кінці залу був помічений міністр культури Михайло Кулиняк (він стояв чомусь окремо від всіх інших чиновників) в компанії співака Миколи Гнатюка.



А ось авральний благоустрій газонів, який проводився в Херсонесі останні два дні перед візитом Януковича, той, можливо, і не помітив: у момент його приїзду на Севастополь опустився густий туман.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вважають себе "пупами землі "
Відповісти
Господь по справедливости воздаст Януковичу за все его дела! АМИНЬ.
Відповісти
пожил бы за 900 гривень, ане 2 миллиона прожирать в день.
Відповісти
ВІН ПІДАР І ВСІ ХТО ЗА НЬОГО ГОЛОСУВАЛИ ПІДАРАСИ !
Відповісти
підтримую, риги підараси, разом з їхнім дибілкуватим електоратом
Відповісти
Все для народу. А хто такий народ наш? кому він потрібен?
Відповісти
на жаль , таких 3,14дарів у нас на волині більше 10 % виборців..!
Відповісти