У Луцьку нахабні шахраї «розвели» на гроші пенсіонера

У Луцьку нахабні шахраї «розвели» на гроші пенсіонера
Шахраї ошукали 80-річного пенсіонера-лучанина.

Інцидент трапився цієї ночі, близько 1-ої години, - пише газета Волинь-нова.

Чоловік, який представився його сином, повідомив, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і зараз перебуває у міській лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями. Він повідомив, що має поламані ребра й щелепу та потребує значної суми коштів на лікування. На жаль, дідуся не насторожило запитання «Скільки ви маєте грошей?». І він відповів, що може передати тисячу доларів та більше 30 тисяч гривень.

Чоловік, який представився його сином, повідомив, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і зараз перебуває у міській лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Тож «син» надиктував пенсіонерові заяву, яку той написав, а після цього сказав, що не може більше говорити, а по гроші прийде слідчий, який і розкаже деталі. «Слідчий» подзвонив у двері буквально через 5 хвилин. Старенький впустив його, той перерахував гроші, забрав написану заяву і зник. Ще через певний час до пенсіонера знову подзвонили. Цього разу сказали, що потерпіла особа померла, і потрібно ще 20 тисяч доларів для "врегулювання ситуації".

Лише після цього чоловік зрозумів, що спілкувався не зі своїм сином і одразу зателефонував у поліцію. Наразі поліція з’ясовує всі обставини цієї події.

Ольга Бузулук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку нахабні шахраї «розвели» на гроші пенсіонера
06 серпень, 2019, 15:57