Волинянина, який вирубав два дуби та побив чоловіка палицею, взяли під варту

Волинянина, який вирубав два дуби та побив чоловіка палицею, взяли під варту
Мешканця селища Цумань, який раніше перебував під домашнім арештом, взяли під варту.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волинської області.

Увечері 18 червня молодик у рідному селищі, втрутившись у конфлікт двох громадян, завдав півтора десятка ударів металевою дубинкою одному з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні цього злочину й суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома.

Уночі ж 8 серпня працівники Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» виявили факт незаконної порубки двох дубів у Сильненському лісництві. За кермом транспортного засобу, на який були завантажені колоди, перебував підозрюваний.
За клопотанням прокуратури йому змінили запобіжний захід на тримання під вартою.

До речі, у Ківерцівському районному суді перебуває ще і кримінальне провадження про вчинення цим громадянином втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та умисне заподіяння ним тілесних ушкоджень правоохоронцю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз такі менти пішли, шо руки чешуться повтручатись в їх грабунок. Мов ті гниди присосуються до водіїв і деруть штрафи... Мені шкода шо затурканим людям втирають шо вони великі порушники гідні бути оштрафованими... Без ментяр прекрасно жили у 2014-15рр.
Відповісти