«Виграє тільки олігархат»: створили петицію проти закриття Варшавського ринку

«Виграє тільки олігархат»: створили петицію проти закриття Варшавського ринку
У Луцьку збирають підписи, аби міська влада розглянула питання щодо можливого закриття Завокзального (Варшавського) ринку і унемодливила цей процес.

Відповідну петицію учора, 9 серпня, зареєстрував Борис Гайда.

Нагадаємо, управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області вважає, що «Завокзальний» (Варшавський) ринок потрібно закрити через порушення правил пожежної безпеки.

Відповідну заяву подали до суду. Тож 8 серпня 2019 року на загальних зборах про це дізналися і самі підприємці Завокзального ринку.

На їхнє переконання, під загрозою залишитись без робочого місця опинилась велика кількість людей.
«Постраждати може близько 5000 чол. - це підприємці, продавці, а також члени їх сімей. Мешканці міста Луцька теж не виграють. Виграє тільки олігархат, який хоче роздерибанити комунальну землю», - пише автор петиції.

На його переконання, якщо закрити ринок, фінансові збитки для підприємців будуть величезні.

«Підприємці, які стоять на ринку по 20 років, самі створили своє робоче місце, платять податки, утримують свої сім"Ї, беруть кредити для ведення бізнесу, можуть залишитись безробітними!

Ви знаєте, що таке кредити? За кредити платяться відсотки, заставляється нерухомість, завчасно планується ведення підприємницької діяльності.

А хто після закриття ринку буде утримувати безробітних людей? Міська влада з міського бюджету, за кошти платників податків? Чи утримувати будуть" хлопці олігархи"? Вони пропонують нам в Польщу на роботу виїхати?» - обурюється Борис Гайда.

Зауважимо, що за добу петицію підписали вже понад 100 людей із 300 необхідних для того, щоб її розглянули.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НЕ виконувати ніяких рішень, працювати далі! Місто, вставай! Винесемо паличних посіпак з Пустовітом на чолі з міськради, наведемо порядок! Досить терпіти владу самозванців-узурпаторів! Немає виборів - і цим сидіти і ставити палки в колеса громаді НЕ дамо! А ще - як тільки буде прийнято закон про відкликання нардепів, ініціювати відкликання Палиці! Геть руйнівника міста!
Відповісти
Ніхто вас питати не буде, збирайте манатки і шукайте нове місце, поки товар цілий. Спалять, на тому все і закінчиться. ЦУМ забули?
Відповісти
забирайте свій крам і валіть по-доброму...
Відповісти
галасували за швейцарського прогульника Палицю. то тепер їжте. Слуги Каламойського рулять.
Відповісти
До "дідо" - як голосували, так і відкличуть! Президента цілого - яника - вигнали, так оту блощицю лису виженуть ще простіше!
Відповісти
Я то базарніків недолюблюю, ціни ставлять неадекватні + проходи заставляють своїм барахлом. Але хай вже буде краще той ринок, ніж забудує сантєхмонтаж своїми сараями.
Відповісти
Звісно то все є так, але якщо серед базару дійсно трапиться пожежа ніхто відповідати не захоче. Позабудовували парковки і пожежні виходи ну то тепер і чухайте потилицю. Тільки лучан суди не вплутуйте. Жадность фраера згубіла
Відповісти
Дорвалась до власти зелёная шобла.
Відповісти
Сравните луцкий актовокзал с Брестским или польськими.
Во Вроцлаве автовокзал находистя в подземном помещении огромного торгового центра.
Таких примеров полно в Европе.
На месте рынка мыслящая власть сделала бы то же самое. Более того, посторила бы пешеходный туннель от автостанции до жд вокзала.
Но о чём это?
Хохлы не хотят в ЕС.
Хохлы выбирают зеков и их шестёрок в президенты. уклоняются от военкоматов, не хотят платить налоги.
Відповісти
ШАновні ну що тут не зрозуміло дружбан Палкіна бігун англієць Лазорко добудовує торгівельний центр ВСІ БІГОМ ЗАЙМАТИ ПЛОЩІ ТАМ..... та в вам і пожежна безпека і криша від перевіряючих.....
Відповісти
Треба ширше дивитись на речі, на сьогодні пустують крмерційні приміщення в будиках і ТЦ побудованих кокретними місцевими олігархами. І будують ще. Так вивільнивши людей з ринку їм не лишають іншого шляху, як іти в кабалу оренди до цих олігархів.
Відповісти
Гірше не буде. Бариги мусят поділитися з народом накраденим.
Відповісти
Останні новини
«Виграє тільки олігархат»: створили петицію проти закриття Варшавського ринку
10 серпень, 2019, 14:19