«Водяні маньяки»: як великодню забаву перетворили на хуліганство. ФОТО

«Водяні маньяки»: як великодню забаву перетворили на хуліганство. ФОТО
У понеділок, 6 травня, в Україні святкували другий день Великодня: за традицією деяких регіонів України цей день називають "обливаним понеділком": хлопці обливають дівчат водою.

Натомість інколи така невинна забава перетворюється у справжнє хуліганство.

Як зазначає видання «iPress», у Львові замість веселої розваги обливання стало знущанням, проявом невихованості та перетворило Обливаний понеділок, як дехто висловлюється, у найгірший день у році.

«Жертвами» хуліганів стали не лише дівчата, деяким з яких задирали спідниці, а й чоловіки: «поціновувачі» традицій облили водою працівника ДАІ та міліціонерів.



А от у Івано-Франківську «водяні війни» вже кілька років поспіль відбуваються досить організовано, ‒ пише видання РепортеР.

Цього разу зібралося дві сотні хлопців і дівчат біля драмтеатру. Втім, одразу поливатись не вдалось ‒ всі міські фонтани були вимкнені. Молодь обʼєдналася в колону і пройшла центральними вулицями Івано-Франківська до міського озера. Там і відбулись основні «баталії». Далі колона вирушила до «Білого будинку», де облила вікна його вестибюлю.

На завершення організатор висловив сподівання, що наступного року фонтани працюватимуть і передав міському голові Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу відро з писанками.


Довідка

Обливати когось або самого себе водою на Великодньому тижні — це стародавні звичай, що пов'язаний з весняним очищенням водою. Цей звичай існує або донедавна існував і в інших европейських народів. Так, серби у Великодню суботу обливавать водою будинки, в яких живуть, вірячи, що цим вони виганяють «нечисту силу». А в першу п'ятницю після Великодніх свят вони обмиваються «омахом» — водою з-під млинового колеса; при цьому вони ще кладуть у воду великоднє яйце і зілля - «милодух» або взагалі квіти. У Боснії в цей день купаються в джерельній воді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Львові придурки!
Відповісти
Бридко стає від таких недоумків. А якщо у тієї дівчини, мокрої до нитки, яка розплакалася на одному із фото, у сумці надважливі документи.
Відповісти
Львів завжди був придурочним містом, де живуть тупі рагулі
Відповісти
Рагулі є рагулі
Відповісти
льВІВЦІ
Відповісти
Бородаті фото. А по суті - малолітні рагулі перетворили невинну традицію в хуліганку.
Відповісти
влада тупа, блокувала би район, відловили всіх дєятєлей, поставити до стінки та завалити по ним з брандсбойту, ото потіха була би!
Відповісти
Ви не в тренді.

Добру половину фотографій публікували у минулому році.
Вчора все було набагато-багато спиокійніше
Відповісти
Те що Львів з кожним роком деградує, то вже навіть не має сумніву. Шкода що покоління яке б це мало змінити відзначається такими "достойними" вчинками.
Відповісти
Типичный рагуль (рог) это- деревенщина,который пас коров и гусей и тут он ВНЕЗАПНО оказался во Львове (в областном центре)Отличительной чертой поведения рагулей является именно деревенско-провинциальное поведение и традиции, которым не место в городе. Во всех общепитах независимо от «крутости» рагули громко болтают с явным деревенским акцентом, активно перебивая друг друга. Слушают в общественном транспорте музыку с телефона на полную громкость хриповатых динамиков бюджетных моделей, в том числе тупые «смешные приколы», записанные такими же рагулями на диктофон телефона, и при этом громко ржут в самых тупых местах.Одеваются в национальные одежды (особенно на праздники), неистово поцреотичны. В конфликтных ситуациях рагуль подобен обыкновенному гопнику, все доводы ограничиваются угрозами и матом, но при малейшем физическом воздействии или только виде пистолета-зажигалки убегает на первой космической скорости. Самок рагулей с раннего детства учат, что главное в жизни — выйти замуж и сидеть на шее у мужа, а не тратить время на образование и работу. Потому типичная рагулиха выходит замуж в 18 лет и тогда же рожает, ибо зачастую женитьба происходит «по залёту», а в 21 год разводится, ибо быстро надоедает «счастливому» мужу, после чего быстро, решительно ищет престарелых «папиков» и толстосумов, очаровывая своей деревенской красотой.Рагуля легко отличить по характерной морде лица (глаза на переносице, перекошенное недовольное лицо, рога), по говору («Я си нині після прачі робив сі на городі а на рано буду їхав до кулєги на забаву на село») и по запаху (рагулям неведомы такие блага цивилизации как дезодорант). Большинство рагулей — нищеброды и/или жлобы, потому живут по пять человек в однокомнатной квартире и ездят в лучшем случае на ТАЗе или амулете. Есть небольшой процент разжиревших рагулей, которые наконец наворовали достаточно, чтобы переехать с Сихова или Левандовки поближе к центру. Самым ч0тким транспортом среди рагулей считается обязательно чОрный джЫп, пускай это даже гнилой рекстон.Рагули почти необразованы, читать всё таки умеют, по-украински пишут с ошибками, а по-русски с дичайшими ошибками, которым позавидуют даже п а донки.Рагули обитают в основном только на западенщине и собственно во Львове, понаезжать в Киев и тем более ещё дальше многим не позволяет религия и обилие москалей в восточных областях, которых рагули люто, бешено ненавидят боятся. Услышанная пара фраз на русском по дороге на работу портит рагулю настроение на два-три дня. Рагули часто понаезжают в Польшу, Италию и другие страны как чернорабочие (aka заробитчаны), где пашут уборщиками, ложкомойками, няньками для престарелых или анальными рабами за копейки, но не всегда остаются там и часто возвращаются во Львов, после чего считают себя нев**бенной элитой, хотя под ногтями ещё не высохло итальянское/польское говно.
Как учить рагулей культуре?Потому как и в нашем городе их хватает,даже в хазарадминистрациях засели.А лечить их надо кулаком.Но бить не просто так себе,а врезать с большой христианской любовью...
Відповісти
О, Міша - Тупе Канановібродіє розпісявся... Два брата-цаподегенерата
Відповісти
Половина, якщо не добра частина, з тих придурків це бидло-фанати львівських карпат, а їхній лідер - Гладік, засвітився на тих фотках, де ці бики причипились до патрульного. Нехай потім не скаржаться на те, що міліція їх пресує більше ніж інших - вони на це заслужили. А загальна ситуація говорить про те, що львів вже давно ізжив себе як культурний центр України. Люди там горді(у поганому розумінні цього слова), підлі, нахабні та ненормальні. Волиняни, робіть висновки.
Відповісти
Тупі малалєтки і їх бидло лідер Гладік!!!
Відповісти
Лівіське рагульство у всій красі!
Відповісти
Ми зробимо наш Львів європейським містом!!! Ми нациські виродки ми кохаємо нашого ТягниБИКА і його СВОЛОТУ! СЛАВА ДИБІЛАМ!
Відповісти
Ахахахах...Гарно сказано!
Відповісти
Кононовичі, ви що переїжджаєте? Ну то валіть з Луцька
Відповісти
ахахха, жесть!!!) ефектно дивиться)))
Відповісти
Тупарилі лемки
Відповісти
Львів вже давно деградує.Саме з тих пір,як там "отаборились" свободівці.Ще трохи і самі львівяни будуть боятися ходити по власному місту.Моя знайома з Луцка вчиться у Львові.Їм вора на дверях общаги написали "Волиняку на гіляку".А хлопця що до неї приїхав на свята на побачення побили.І це вже не вперше.А наші недоумки ще свободівцям дупи лижуть і бігають з їхніми флагами.
Відповісти
Лемки є лемки.Це вже діагноз.Недарма поговорку рівняни придумали: "Ти тупий,чи зі Львова приїхав".Як я їх розумію:)))
Відповісти
Лемки притрушені...
Відповісти
Не лемки такі)
Звичаї такі...

Це ж здається християнське свято) а такі традиції реально схожі на шаманські гуляння.. прикро все більше.
Відповісти
Дебіли.І шо з таких придурків виросте?Деградуюе місто...
Відповісти
Живу у Львові не перший рік. Не треба рівняти усіх людей, під цих психічно хворих людей з фотографій. На фото показаний центр міста, і ні один адекватний мешканець Львова на обливний понеділок туди не ходить, а як немає розуму то і немає чого винних шукати. Єдине питання, куди дивиться міліція?!
Відповісти
стыдно
Відповісти
Останні новини
«Водяні маньяки»: як великодню забаву перетворили на хуліганство. ФОТО
07 травень, 2013, 16:39