У Луцьку бійка на вулиці закінчилася вбивством

У Луцьку бійка на вулиці закінчилася вбивством
Близько другої години ночі до чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області зателефонував невідомий і повідомив, що поблизу одного з будинків обласного центру відбувається бійка.

На місце пригоди відразу виїхали правоохоронці. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери виявили труп 39-річного місцевого мешканця. На тілі було видно сліди боротьби, а на грудях – колото-різана рана, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Оперативникам вдалося встановити зловмисника, який скоїв кримінальне правопорушення. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець.

«Підозрюваний того вечора вживав спиртні напої, – розповів заступник начальника слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області Павло Сидорук. – Вночі він разом зі своєю знайомою вирішив на вулиці випити ще по келиху шампанського. Повз них саме проходив постраждалий, який, помітивши незнайомих, сказав у їхню адресу образливі слова. Після цього між чоловіками виникла суперечка, яка невдовзі закінчилася.

Після цього жінка покинула знайомого, поїхала додому. Підозрюваний вирішив не пробачати незнайомцю образи та почав далі з’ясовувати стосунки. Між чоловіками знову зав’язалася бійка, під час якої 46-річний лучанин встромив ножа у груди своєму опонентові.

У справі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до пʼятнадцяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яфшоцлі
Відповісти
це про дядьку на г.артемовського мабуть, але це давно було.
ну і за подібне вбивство все рівно має бути смертна кара, бо ніж не знеба впав, значить нападник його носив із собою, тому як не цей потерпіли, то був би інший. до того йшло.
Відповісти
- відбувається бійка
- На місце пригоди відразу виїхали правоохоронці
- міліціонери виявили труп

Щось мені підказує, що міліціонери виїхали не відразу.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку бійка на вулиці закінчилася вбивством
07 травень, 2013, 17:54