«Карпати» розлучилися з Костовим

«Карпати» розлучилися з Костовим
Болгарин Ніколай Костов відмовився продовжити співпрацю з львівськими "Карпатами".

На наступний день після поразки "Карпат" в матчі 27-го туру Прем'єр-ліги в Ужгороді від "Говерли" (1:2) він подав керівництву клубу заяву про звільнення за згодою сторін, - пише Football.ua.

Розглянувши прохання болгарського фахівця, який на чолі команди провів 24 матчі (7 перемог, 4 нічиї, 13 поразок, різниця м'ячів - 29:35), і турнірне становище, в якому на фініші чемпіонату опинився львівський клуб, керівництво зелено-білих задовольнило відставку тренера і його помічників.

Вже сьогодні, 7 травня, на навчально-тренувальній базі в Брюховичах команді був представлений виконувач обов'язків головного тренера Карпат. Ним став заслужений тренер України Юрій Дячук-Ставицький. 66-річному фахівцеві готувати команду до майбутніх поєдинків чемпіонату допомагатимуть Роман Толочко, Володимир Безубяк і тренер воротарів Олег Венчак.

У зв'язку з непростою турнірній ситуацією, в якій опинилася команда за три тури до закінчення чемпіонату, перед тренерським штабом і командою було поставлене чітке завдання - зберегти місце в Прем'єр-лізі на наступний сезон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як таке можна писати? "«Карпати» залишилися без тренера", а потім пишуть: "...команді був представлений виконувач обов'язків головного тренера Карпат. Ним став заслужений тренер України Юрій Дячук-Ставицький"
Ну така ж ситуація і з Волинню, Кварцяний теж в.о., але ніхто не пише, що клуб залишився без тренера! Візьміть вже нарешті нормального спортивного оглядача або журналіста, не позорьтесь!:)
Відповісти
Дякуємо. Взяли до уваги
Відповісти
Останні новини
«Карпати» розлучилися з Костовим
08 травень, 2013, 07:34