Скандал зі звільненням відомого тренера з плавання: у луцькій школі прокоментували інцидент

Скандал зі звільненням відомого тренера з плавання: у луцькій школі прокоментували інцидент
В.о. директора КЗ «СДЮСШОР Луцької міської ради» Володимир Озимко прокоментував скандал зі звільненням відомого тренера Володимира Самчука.

Про це йшлося у вівторок, 13 серпня, під час оперативної наради у Луцькраді.

За словами Володимира Озимка, перед 8 липня подав заяву про те, що він збирається проводити навчально-тренувальні процеси з Максимом Ткачуком, що їде на чемпіонат світу, та іншим вихованцем на базі басейну у «Спорт Лайфі». Утім, разом з цією заявою він не надав графік індивідуальної підготовки спортсменів. Тож директор не погодив йому ці тренування і рекомендував займатися на базі басейну, тобто, у тренажерній залі, адже з басейна на той час спустили воду.

«Після цього Самчук перестав з’являтися на роботу і тільки після дзвінка директора він прийшов 15 липня. Під час його відсутності склали акти про те, що він не приходив. Один акт Самчук підписав, на інших відмовився ставити підпис. У письмовій формі він написав, що має право не давати ніяких пояснень», – зауважив Володимир Озимко.

Тренер відмовився надавати пояснення про відсутність і перед колективом школи, каже представник спортшколи. Тож його вирішили звільнити.

Натомість в.о.мера Григорій Пустовіт наголосив, що це проблема як директора школи, так і тренера.

«Жодні амбіції не мають перешкоджати підготовці дитини. Вона не має від цього страждати. Я б хотів, щоб у басейні була робоча ситуація, щоб у всіх колективах ми пам’ятали про трудову дисципліну. Якщо ви хочете йти, то йдіть. Для чого така ганьба на всю Україну пішла? У цьому випадку тренер навіть не захотів пояснити свої дії», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівництво давно вже почало щемити тренера. Батьки дітей ,котрих тренував, ходили на розборки після того, як в нього забрали групу. Чудовий тренер. Препаскудний директор. Скоро басейну того не буде, вони виживуть всіх і остаточно спустять воду
Відповісти
Тож директор не погодив йому ці тренування і рекомендував займатися на базі басейну, звідки спустили аоду.

В мене все. Чемпіона тренуватися до чемпіонату світу в пустий басейн. Тренер відповідно, як відповідальна людина, готував спортсмена самостійно, так як це ганебний вчинок директора
Відповісти
Де в цьому взагалі є
логіка?? ЯЯЯК?? можна вивести спортсмена на ю.рекорди України які трималися більше 10 років, і при цьому всім розповідати байки , що тренер сестематично порушує трудовий розпорядок.., повна дурня
Відповісти
Скільки можна слухати брехню пустовіта і його шавок? в котрий раз просто розібрались з неугодною людиною. Видно в кишеню нічого не поклав нашій НЕДОвладі, от і вигнали. ГАНЬБА!!!
Відповісти
Доброго дня шановні друзі ми ведемо пряме включення з чемпіонату світу з плавання. І ось ми бачимо унікальних плавців з України які тренуються за новітньою системою в пустому басейні.
Відповісти
А чому тоді не чекаючи звільнення , звільнились молоді та перспективні тренери Корець Ольга Олександрівна і Мороз Вікторія Василівна? У яких теж є вихованці чемпіони України( МС і КМС). Та тому що Ви пане директор протягом минулого навчального року постійно прискіпувались до них та недавали нормально працювати. А також звільнились завуч школи Дорофеєва Олена Валеріївна та методист Андрієвська Ольга Валентинівна,медична сестра школи Лариса Іванівна (незнаю прізвища). Чому така плинність кадрів у школі пане директор?
Відповісти
А хто такий Озимко? Невже Сологубу не вистачило сміливості прийти і розказати правду. Яка може бути підготовка плавця постійно в тренажерному залі. Він що важкою атлетикою займається? Навпаки, зраділи би, що є поряд спорт лайф, де можна готуватися. І всім добре: спортсмиенг і тренер готуються, а в басейні ремонт! Не здивуюсь, якщо акти склали заднім числом. Просто директор ніколи не плавав, а напевне просто завідує іншим
Відповісти
Складається таке враження що новий директор робить усе аби занепастити басейн. Тренер людина чесна і порядна. А ось керівництво просто жах. З початку свого призначеня почав виживати сильних тренерів з басейну. Та й дітей теж.

Відповісти
Григорій Пустовіт сам грубо порушує 10 років Конституцію. Пустовіт з групою аферистів незаконно заволодів власністю тергромади, в т.ч. ДЮСШ. Відномнл Пустовіта розслідування здійснювалось мляво, бо Юлька з Луценко прикривала. А зараз Пустовіта самого чекає в'язниця.
Відповісти
Озименко мудило рідкісне. З такими рішеннями можна лише біля бюджетної кормушкі хрюкати, в приватній структурі такому "менеджеру" дали би копня.
Відповісти
Я віддав тому басейну більше чим пів свого життя.. і щоб зара я таке читав і брався за голову як виживають моїх друзів (тренерів) з ким я плавав, це жах!!!

А Сологуба знаю ще з студентських років, чмо ще те...
Відповісти
Останні новини
Скандал зі звільненням відомого тренера з плавання: у луцькій школі прокоментували інцидент
13 серпень, 2019, 09:20