В Івано-Франківську дівчина на BMW розтрощила п'ять автівок. ФОТО

В Івано-Франківську дівчина на BMW розтрощила п'ять автівок. ФОТО
В Івано-Франківську біля нічного клубу "Ельдорадо" трапилася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів.

Винуватицею аварії, за інформацією журналістів, стала модель Влада Твардовська, - пише Обозреватель.

Близько третьої години ночі 12 серпня 20-літня водійка кросовера BMW не справилася з керуванням і наїхала на острівець безпеки, після чого машина "влетіла" на парковку нічного клубу, пошкодивши чотири припарковані автомобілі. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області.

Як додає "Галицький кореспондент", механічних ушкоджень зазнали “Кіа Спортедж”, “Хонда GRF”, “Нісан Кашкай” та “Хонда Сівік”.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група для встановлення обставин справи і швидка медична допомога. Власника “Нісана” 1987 року народження госпіталізували з підозрою на перелом гомілки.

Видання "Фіртка" з посиланням на власні джерела пише, що за кермом BMW, яка влаштувала резонансну ДТП, могла бути модель Влада Твардовська. Дівчина навчається у Прикарпатському національному університеті. Минулого року вона брала участь у конкурсі краси та моди "Star Face of the season s's 2018" і стала обличчям бренду "Калуський бровар".

Станом на 09:00 вівторка, 13 серпня, дівчина не прокоментувала ситуацію.

За словами правоохоронців, дівчина не була в стані сп'яніння, що згодом підтвердили в медичній установі. Зараз з'ясовується, з якою швидкістю рухалася водійка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Івано-Франківську дівчина на BMW розтрощила п'ять автівок. ФОТО
13 серпень, 2019, 10:31