Мер Луцька домовлявся в Польщі за реконструкцію зоопарку

Мер Луцька домовлявся в Польщі за реконструкцію зоопарку
Міський голова Микола Романюк повернувся з Польщі, де відбулась зустріч з партнерами Луцька в реалізації проекту реконструкції луцького зоопарку .

Мета поїздки - вирішення робочих питань в межах реалізації проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму», який реалізовується спільно виконавчим комітетом Луцької міської ради та адміністраціями міст Замость та Жешув, - повідомили у прес-службі міськради.

У складі делегації – радник міського голови Василь Байцим та заступник начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Віра Кудрявцева.

Під час поїздки відбулася зустріч з президентом міста Замость Марчіном Замойскі.

Посадовці обговорили та погодили подальший алгоритм дій, узгодили робочі питання та всі деталі для ефективної реалізації заходів проекту щодо модернізації зоопарків у Луцьку та Замості.

Довідка

Проект «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму» отримав співфінансування з коштів Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

У рамках проекту в Луцьку за грантові кошти планується реалізація таких заходів: будівництво містечка для ведмедів та містечка для левів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном; облаштування та благоустрій території (інженерні комунікації), обігрів, енергетичні мережі, освітлення, каналізація та водопровід, пішохідні стежки; виготовлення інформаційних таблиць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже ця мова давно. Коли вже почнете той наший зоопарк
Відповісти
ага, давня мова. як і про будівництво притулку для собак за 3 мільйони.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька домовлявся в Польщі за реконструкцію зоопарку
08 травень, 2013, 08:49