У Ковелі відбувся Великодній квест. ВІДЕО

У Ковелі відбувся Великодній квест. ВІДЕО
У Ковелі три команди взяли участь у Великодньому квесті.

Лідерів кожної з них визначили за допомогою крашанок: у кого яйце міцніше — той і капітан, - йдеться в сюжеті ТРЦ "Ковель".

Команди намагались бути оригінальними, готуючи великодні привітання.

Великодня тематика була визначальною і в інших завданнях квесту. Наприклад, учасникам гри запропонували знайти заховані заздалегідь крашанки та писанки: у цьому їм допомагали дорожні вказівники та карта місцевості. А згодом тінейджери змагались і у командній естафеті на швидкість пересування з великодніми яйцями.



Окрім спритності та кмітливості учасникам квесту потрібна була й ерудиція. Скажімо, для того, аби назвати міста-партнери Ковеля або ж імена тих українців, хто є справжніми героями. Втім, у кожного з учасників — своя думка щодо складності ігрових завдань.

А ще дівчата та хлопці телефонували зіркам українського шоу-бізнесу та спробували себе у ролі детективів, розшукуючи серед перехожих людину за вказаними характеристиками. Окрім позитивних емоцій учасники квесту отримали і різноманітні призи.

За підсумками всіх конкурсних завдань перемогу в грі здобула команда "Молодь ВО!": саме таку назву отримала і нова громадська ініціатива молодих волинян.

Гарним доповненням до квесту став і великодній стіл з пасками та крашанками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудова ідея! Молодці
Відповісти